Audition i Milano

Milano kom och gick. Tåget hela dagen i måndags och nervositeten på SKIT-hög-nivå. Checkade in på mysigt b-b, beläget mitt i vackra storstan och Linn kände att "hit vill jag flytta". Och när hon känner det är det en ruggigt bra känsla.
Tisdagmorgonen kom och min mage gick i strejt på grund av allt för mycket tuggummi-tuggande och nervositet. I med löshåret och iväg till audition. Hittade rätt och blev först på plats, men vad hjälper det när 100 andra pers dunkar in på platsen en timme senare.

Själva audition gick till som så, att vi fick lära oss en diagonal ur saturdaynight fever och sedan visa den för juryn endast 2 GÅNGER, sedan gallring och både jag och Sarah åkte ur. RÖV. Endast 6 brudar gick vidare till omgång 2 men jag kände väl inte heller att jag hade så stor chans med mitt blonda jag, när de troligtvis sökte folk med ett mörkare påbrå för rollerna som italienare/puertoricaner....eller vad det nu var för just den musikalen.....
Men sen fick jag komma till en annan intervju, så kanske kommer jag jobba på Royal Carribbean Cruiseline ändå från och med juli! Har min andra intervju via Skype tisdag. Klarade alltså första intervjun. Agenten var nöjd med mig.
Nu är det torsdag och kom just hem från en dansföreställning och framtidsfunderingarna är skyhöga. Hur fan kommer allt bli? OCh i skolan går det skit för jag är yr som fan, men vad gör det när det är SOMMAR UTE OCH MAN KAN SITTA PÅ ETT CAFE EFTER SKOLAN MED EN KAFFE I HANDEN; LUTA SIG MOT EN VÄGG OCH SOLA?Själklart blev det italiensk pizza i solen. Sedan caipirinha i väntan på nattåget hem. Men det hela slutade med att ett gäng fransmän betalade vår beställning och fortsatte bjuda på champanje och hela kalaset. What a trip, I must say..
Kategori: