Skräpmat!

Ge mig hamburgare och pommes nu!!!!!!!! Eller varför inte en pizza?! Är så sugen på bakismat!

Lisa svara nån gång då, avstängd mobil? Why?!
Kategori:

Lördag igen

Det går inte alls bra för mig att spela med Sörböle. Inspriationen måste jag kämpa med, och bättre blir det inte av att spelet är så pinsamt dåligt så att jag skäms. Men mest skäms jag över mig själv. Jag sjunker så lågt. Ett plus är väl att jag fick ryggen fixad av en annan snubbe idag, B-O. Han sa att mitt svansben var snett. I en ställning på alla fyra fick han alltså gräva runt med sina fingrar, i början av min skärtskåra, för att lägga allt till rätta. Han var snabb, tack och lov.

Anyway ska det bli trevligt med lite sällskap ikväll. Lisa, Arvid och Carro och Karro :) Blir nog lite dricka till också, och dans på ballen lite senare. Bara lite smått sådär. Tihi*

Mitt hår ser ut som nav också. SKIT! Har inte klippt mig sen i Augusti. Låter hemskt, jag vet. Men sanningen är den att jag inte har råd.

Så nu har håret nästan vuxit ned till midjan. Ibland ser det ganska snyggt ut, men bara när man nyligen kammat det. Annars trasas det sönder och ser jävligt ovårdat ut.So long, fuckers!
Kategori:

Jag passar inte in någonstans

Precis som för några år sedan, när jag upptäckte att jag inte alls kände mig hemma bland musikskolans elever, upptäcker jag nu att jag inte hör hemma riktigt bland ISS städpersonal.

Alla är trevliga, visst, inget om det.

Men saken är väl den att musikarna liksom städarna, inte verkar tänka på något annat än just det liv dom lever just nu. Musikarna pratar bara musik, städarna pratar mest städ......

Finns det inga andra drömmar eller önskningar i deras hjärtan? Eller är det bara jag som är sär för att jag gärna pysslar med många slags saker, men att det i sin tur resulterar i att jag aldrig riktigt känner mig hemma i vad jag än tar mig för?

Eller, jag trivs ju oftast. Men EN SAK som jag ägnar mig åt betyder inte allt, och det känns inte heller som att jag bestämt mig för att alltid ägna mig åt den här saken. Som så många andra känner...


Typ hela mitt liv har jag letat efter "min grej". Men jag börjar smått inse nu att det aldrig kommer att hända.
Min grej är kanske att aldrig hitta någon, eftersom jag aldrig kan bestämma mig för "En".


Låter jag som ett hopplöst fall?Kategori:

Ryggen som dör

Jag har kanske någon nervskada i ryggen. Schysst? Men det kan också vara muskulärt, och kan vara en infektion.

Så nu ska jag börja trycka i mig ännu fler piller. Ska käka 6 st alvedon och 3 ipren varje dag. I fem dagar.
För att se om de blir bättre. För jag har som sagt så satans ont, att jag inte kan böja mig ned på jobbet. Känns som ryggskott. Känns inte så skönt på träningarna heller.

Och nu börjar även smärtan föras över till höger baksida (har mest problem i den högra sidan av min rygg, så problemen länkas samman här), och det är ett tydligt tecken på att en nerv har kommit i kläm.

Men men, vad att göra? Jag vill ju bli bra så fort som möjligt. Jag och mina problem.

Lite patetiskt, faktiskt.

Ska ju på audition nästa vecka så jag börjar vara lite orolig...=/


Kategori:

Jag orkar inte

Åh, va jag känner mig okycklig just nu.

Ren olycka, rent ut sagt.

Ångesten kommer, ensamheten.

Känner mig så ensam, fanns jag egentligen inte är.

Tror jag gråter lite nu.
Kategori:

Jag, spelar ingen roll, för dig.

Du sänkte mitt självförtroende en gång. Är det bara det som krävs? Att det är du, just nu, som ska ge det tillbaka.

Blir allt bra igen då? Som det en gång var: "ung och irrationell". Det sas det. Om mig.

Jag hoppas det. Hoppas du lyfter mig, som du skulle ha lyft mig. Förut.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anyway snäste jag av Tobbe nyss, så nu är jag på så jävla dåligt humör plötsligt. Blev hur ledsen som helst när jag kom ut till andra halvleken av hans match, och insåg att han nyss blivit utbytt och att han redan spelat första, redan gjort mål, etc etc. Ett mål som jag inte fick ta del av. Jag vill ju ta del av allt, vad gäller honom.

Men han skulle egentligen inte starta. Det sa han. Så jag tog som sagt tillfället i akt och fick behandling för min jävla fittrygg, vilket tog hyffsat lång tid. Men jag trodde det var lugnt, för han skulle ju inte spela från start.

Sen när jag väl går över till hans bås och pratar med honom, ber om ursäkt för att jag missat hans halvek och undrade om han blev ledsen när han såg att jag inte var där, så sa han:

"Nä, märkte inte ens att du inte var här."

Tror att de var de orden som fick mig att bli sne, som fick mig att sedan tjura om att jag inte skulle kunna ställa tillbaka bilen där den stod, när jag skulle komma tillbaka och lämna den. (för han behövde den efter matchen för att köra tillbaka till skogsvallen, men jag frös som fan och ville köra hem, vilket jag fick om jag kom tillbaka med bilen och gick hem iaf, dock med mer kläder som jag skulle ha hämtat hemma)

Jag ba: "amen svårt att hitta bilen?"
Han ba: "jaha men ställ bilen vars fan du vill då, sluta va så sur".

HATAT! Varför dampar jag över något jag inte ska dampa över, när jag i själva verket vart ledsen över attityden i hans röst när han berättade att han inte sett att jag var där. Som om det inte spelar någon roll. Han skulle ändå inte känna någon glädje över att jag såg, skulle ändå inte känna någon värme över att jag fanns där bredvid.Jag, spelar ingen roll.

Kategori:

Det var typ kul

Att spela med Alvik. Lite orutin i laget dock. Man kände sig lite gammal :P

Synd att vi inte vann mot AIK, skulle ha behövts känns det som.


Nu ligger Tobbe och tjuter efter mig i badkaret, kanske måste ta hand om honom.

Puss
Kategori:

I miss you all

My friends, wherever you are, I miss you all. Come back to me.

Fastän jag är en lat jävel ibland. Men försök att föstå, men sluta aldrig försöka.

Behöver er.
Kategori:

Så att ni vet

Förresten har jag fått svar från doktorn. Jag har typ haft ett virus, kanske därför jag varit så trött. Dock är detta virus inte det värsta, tack och lov, så det försvinner av sig självt efter ett tag.

Jag ska också äta medicin för magkatarr. Bra. Ni ska veta hur mycket piller jag trycker i mig varje dag nu. Bara av det skadar man ju magen :P

Anyway blir det inte västerås förrän imorgon. Typ skönt. Har inte haft en helgdag ledig på typ tre veckor.
Ska se tobbas fotboll snart också. Nån som vill med?

Och vädret är så underbart. Jag ser barn som tagit fram sina cyklar och rullskridskor, man blir så lycklig av det. Men vad gör man själv? Ändå så strövar jag runt i lägenheten och hittar hela tiden saker jag borde göra. Vattna blommor, dammtorka, plocka upp tvätt.....etc etc etc..


Nej, dags att gå ut nu va.
Kategori:

Alvik

Jahapp. Nu sitter man här en lördagsmorgon och väntar på Kegas samtal. Ett kärt återseende.

I vilket fall vet jag inte när jag ska fara. Om vi drar mot västerås idag eller imorgon?

Who knows.
Kategori:

Torsdagsroligheter

Spelade utan linser igår. Skitjävla lins som gick sönder. Som tur var, var Se och Synas till mycket stor hjälp idag. De fixade 5 st engånslinser, tills dess att mina vanliga kommer med beställningen. Prisa gud! Hur kan man älska linser såhär mycket?!


På sistone har jag inte varit jättetaggad på att skriva. Kanske för att jag är osugen på allt.

Förutom tobbe! hehe
Kategori:

Typ roligt!

Det var typ roligt att träna idag! Kanske är jag påväg tillbaka?

Höll förresten på att spåra på en tant på jobbet idag. Hon kom och klagade på att det inte fanns nåt toapapper på toan, och att jag hade "missat" det. Saken var den att jag bara inte hunnit dit ännu. Jag berättade det för henne men hon blev inte gladare för det. Jävla skittant.

Om du inte skulle skita så jävla mycket och använda allt papper skulle det ju inte vara något problem!


Tacos hos Josse på kvällen :) Mycket trevligt, mycket trevligt. Vill göra oftare!Kram och Puss på alla, bara idag, för att jag är på så bra humör.
Kategori:

Seriepremiär!

Grymt taggad!

Fastän jag bara ska se på! Hehe
Vi vinner såklart.
Kategori:

Damhockeyn

Jag är ledsen tjejer. Såhär är det att leva i ett samhälle som tror att de kan se fastän de har ögonbindel.

Om jag inte hade varit fotbollsspelare hade jag så gärnat velat spela hockey, så jag lider med er.

Gubbor och Gummor som inte förstår att detta faktiskt är en fråga om genus, kan ta sig i baken.

Det handlar om inställning, och såklar, som vanligt, att tjejer inte har någon hög prioritet. Men såklart slätas det över och ju mer de lugnar sitt samvete med att det bara är en ekonmisk fråga, desto mer börjar de tro på sina egna lögner.

Och då försvinner det onda samvetet, så lätt. Om de haft något från början, det vill säga.

Och människor, om vi någonsin skall få jämställdhet måste vi ta vårt ansvar och lyfta tjejidrott, även om det kräver att man satsar och ger lite pengar.

Som sagt, vi måste ge damhockeyn tid att utvecklas, för om man jämför deras existes i jämförelse med herrhockeyns kan den liknas vid en minut. Och det är inte mycket, mina vänner. En minut.


Är det all tid vi kan ge damhockeyn? Är detta enda satsningen de någonsin kommer ha fått?

MEN DÅ ÄR DET JU ÖVER FÖR FAN! INGET HOPP NÅGONSTANS!!!!!!!!!!!!!
KAN INTE HÅLLA MIG LUGN NU NÄR JAG INSER ATT ALLT ÄR ÅT HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!

Bajs och arsel rent ut sagt. Skandal.


Kategori:

Ännu en dag

Och jag vaknar upp igen. Mysigt med Tobbe hela dagen typ.


Vad mer att säga? Typ nada.
Kategori:

Deep

Pratade allvar med mamma igår. Vi försökte luska ut vad som egentligen orsakar min ångest, som jag har ibland. Hon började tro att jag kanske håller på att utveckla en "utbrändhetsdepression", eftersom mina känslor pekade åt det hållet.

Jag har alltid levt ett stressigt liv. Kanske inte nu längre, egentligen. Men ändå får jag ångest och blir stressad av de få tider som jag måste hålla, typ som att fara till träningen.

Bara känslan av att vara uppbokad, får mig att må dåligt.


Jag vill ju så mycket. Resa, jag vill resa. Dansa, jag vill dansa. Också. Men fotboll är ju faktiskt så himla kul.


Men jag orkar ju inte heller gå runt i flera år med min ångest, samtidigt som klockan tickar, världen väntar, och mitt hjärta som nästan sprängs för att jag känner mig fast.

Kategori:

Match

Ska ändå bli kul :)
Kategori:

Jahapp

Svamp.

Kul.

Blir säkert jättebra!
Kategori:

Fitta!

Håller på att få urinvärksinfektion tror jag. Orkar inte känner jag. Bajs och rövhål!

Knulla!

Svider som fdfonsavoishdighsihgishgsohog!!!!!!!!************


Btw, Lisa, you made my day! Behöver någon som får mig att skratta lite.Ett ljus i allt detta mörker
Kategori:

Allt

Ska till läkaren idag då. Får se vad de säger. Sitter nu och väntar på att de ska svara i telefon, för jag har glömt vilken tid jag ska dit. Typiskt mig.

Anyway har helgen varit skön. Mycket vila, fast ändå ingen vila, typ. Jag och Karro for som sagt till Idol då, tro det eller ej. Ingen gick vidare, men ändå! Det var en rolig grej faktiskt. Synd dock att jag inte hade hunnit nöta låten själv någonting, för då hade jag kanske inte tappat bort texten så grymt mycket som jag gjorde! hahaaha

men va tusan. det bjuder jag på :)

Och när jag kom hem vart det lagfest. Hade inte tänkt dricka, men det fick bli någon drink ändå. Kanske inte så smart om man tänker efter. Men gjort är gjort.Det tråkigaste med den kvällen var att vårt bilsäte förstördes. Någon råkade spilla ut typ en hel cider där. Stackars fina bilen.
Kategori:

Våren älskar mig

Solen lyste på mig idag. Köpte en glass som tack. Blir allt mer självsäker på vad jag behöver göra.....


Den ultimata friheten kan jag endast uppnå när jag slutar känna mig fast,

och börjar inse att det som styrt mig tidigare inte har någon betydelse idag.


Aldrig mer ska jag klamra mig fast vid något jag så falskt tror att jag behöver, bara för att det alltid varit så.


Hjärtat frossar efter världen. I want to dance. Just for awhile. Just a little bit of happiness.
Please?
Kategori: