Lunch

Det suger här ute på Lunnevadinternatet. Vi har haft en ovärd förmiddag med brandgenomgång, datagenomgång och bibloteksgenomgång. Sånt som man fattar själv ocfh sånt man inte behlver en genomgång för. I och för sig hade vi en "pröva-på" lektion i sång, i halvklass. Det var nice så det klagar jag inte på.

Tråkigt nog blir vi kvar i detta tråk hela dagen eftersom vi har fått i uppgift att fixa en "lekkväll" med hela skolan. Orka vara social med övriga studenter här. Vi kommer ju ändå aldrig träffa dem typ under hela skolåret?!!!!

Nu låter jag allmänt negg, ja. Och det hela är inte så farligt som det kanske låter. Men jag kommer missa Projekt Runway-finalen ikväll och DET suger verkligen. Vi kommer alltså vara fast här "in the middle of nowhere" tills efter nio eftersom det inte går någon buss tidigare. Det betyder att man skulle komma hem vid tio drygt.

Men om jag har tur får min älskling och räddare Tobias hämta mig :) Han är ju en klippa.
Kategori:

Karro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Första dagen avklarad. Allting gick fint och klassen verkar hur trevlig som helst. Lite överumplad av att det blev klassfoto första dagen. aaa*. Det fotot behöver ingen större begrundan. Tack och lov att jag hade de nya brillorna och inte de gamla.Vad mer ska jag säga? Inte så mycket tror jag. Förutom..........ATT KARRO KOM IN!!!! :D

Grattis och välkommen till paradiset Karro. Det här blir ett underbart år.


Kategori:

Skolstart!

Helt plötsligt blev jag sex år och står med bänkpapperet redo i väskan och håller mamma/pappa i handen.

Det blir första skoldagen imorgon och samma ängslan från förr finns kvar. Valde jag rätt bänkpapper eller är det alldeles för tapigt? Har jag tillräckligt många pennor i rätt färger? Alla andra ser ju så söta ut och verkar ju så bra......

.....kommer alla andra dansare vara tusen gånger bätte, tusen gånger sötare, och ha hundra gånger bättre klädsel än jag? ( valde hundra istället för tusen här i slutet, för så gräslig kan jag väl  inte se ut. eller?)


Nu så här kvällen innan börjar pirret komma. Känns lite ovant för den har faktiskt inte infunnit sig tidigare.

Nu gäller det. Nu smäller det. Ingen återvändo. Ingen ånger.


Stå för dina val nu Linn. Det blir nog säkert bra.


Kategori:

Träning

Nu blev det så att jag for och tränade i måndags iaf, till gymet istället för vanlig löpning utomhus. Det var en så befriande känsla! Jag har så länge längtat efter att verkligen "göra ingenting", och det har vi verkligen gjort här i Linköping, men efter ett tag börjar äcklet infinna sig. Jag tål inte att inte röra på mig. Längtar efter känslan av att man tagit ut sig, känslan då man verkligen kan njuta av att vila efteråt. 

Så efter mitt träningspass på gymet i måndags var jag den lyckligaste i världen. Det enda som är störande är att det är så förbannat dyrt. Men jag ska dit idag igen. LÄNGTAR! Det blir bra tajming med tanke på att tobbe har träning också, då kan jag få skjuts med honom=)


I övrigt har jag varit på Intervju på Intersport så jag hoppas att jag får jobb där. Det verkar vara trevlig personal, en nice arbetsplats med andra ord. Men frågan är om jag kommer klara mig ekonomiskt, även om jag får jobba extra där. Det kanske blir en gång per helg om jag har tur. Kanske får ta en liten penning av lån varje månad i alla fall, hade som inte tänkt det men. Men jag känner att jag kan offra det om jag får jobb på Intersport, hellre det än att slita ut sig varje helg som städtant. Igen. Nej fyfan.


Nu ska jag och Tobbe ta en prommis till affären så att jag får köpa mig en kalender, har jag bestämt. Sen blir det att bänka sig framför tv:n och se damfotbollsfinalen =)

Kategori:

Aldrig

Vi gick och la oss kl. sex. Säsong fyra slutade hur hemskt som helst! Eva Longoria ska alltså bli tjock och tvåbarnsmamma, Susan får en ny man och barnen till Lynette verkar bytas ut. De hoppar fram fem år i tiden tydligen.

Men hallå? Då förstörs ju allting! Och det värsta är att det inte går att ladda hem denna nya säsong. Bittert.


Sorgedag idag alltså. Hade tänkt att vara duktig och spinna idag, men ser nu att alla platser är fullbokade. Satan.
Nu måste ut och löpa iaf.
Kategori:

Uppesittarkväll

YES! TOBBE HAR BÖRJAT SE DESPERATE HOUSEWIVES. Äntligen vill han sitta uppe med mig hela natten och nöta avsnitt. snart inne på sista säsongen:)
Kategori:

Kompisgänget i linköping?

Om jag inte nämnt det kan jag nämna det nu. Karro är nära på att komma in på utbildningen. Hur sjukt roligt är inte det?
Och om hon kommer in blir nog mimmi och Carro I mer inspirerade att flytta hit till Linköping. Mimmi verkar peppad iaf. Eller hur mimmi?;) Då blir vi typ värsta kompisgänget här nere ju:)

Ska nog ringa mimmi nu.
Kategori:

I skuggan av sin syster

Veckan i Linköping har gått fort. Jag har sökt jobb fram till onsdag, och torsdag blev det mysdag med Tobbe på Kålmården. Många fina djur. Vilka barndomskänslor! Men Tobbe vägrade mata getterna bara för att han hade blivit överkörd av en sån när han var liten. Vilken miss alltså. Inga getter!

I fredags for jag ut på en löptur och var duktig, kom hem rätt i tiden för damernas fotbollsmatch och tennisens spänning. Skönt att killarna vann så man slapp bli överledsen för fotbollstjejernas förlust.

Igår tog jag och tobbe nån drink tillsammans, bara här hemma i lägenheten. Lite fattigt kan tänkas, men otroligt mysigt.

Och nu sitter vi framför tv:n igen och diskuterar hur synd det verkligen är om Jenny Kallur. Vad hände med henne egentligen? Hon bara försvann. Stackarn. I skuggan av sin syster.
Kategori:

Lite sommarbilder :)nu orkar jag inte ladda upp nå mer. drygt. men jag måste bara få avsluta med två elefantarslen. Kålmården i all ära!

hihi
Kategori:

Finland, Linköping och Framtid

Jag är världens sämsta bloggare just nu. Men det måste ni, och jag, ha lite överseende med eftersom det har hänt relativt mycket under den senaste tiden. Har varken haft ork eller tid att dela med mig. Jag kanske helt enkelt har skaffat mig ett liv nu? Haha, jag menar i jämförelse med i vintras då jag kunde skriva jämt eftersom jag pluggade, och ständigt skapade "dötid" vid datorn.

Anyway... I sommar har jag i vanlig ordning jobbat på kyrkan med alla underbara människor. I övrigt skulle jag vilja dela upp händelserna i tre punkter som definitivt har varit omtumlande på många sätt. Dessa är:

- Finlandsgrejen
- Seperationen
- Flytten

Finlandsgrejen
Just när sommaruppehållet med fotbollen hade börjat fick jag ett samtal av min tränare. Han ville ge mig chansen till ett proffskontrakt i Finland, under de 4 veckor som återstod innan flytten till Linköping. Ett Finskt lag fiskade alltså efter spelare från Sverige, och eftersom jag inte ska spela någon mer fotboll under det kommande året, var jag det enda alternativet att skicka från Sunnanå. Transferfönstret skulle alltså ha stängst under tiden i Finland, vilket skulle betyda att man inte kunde byta tillbaka till Sunnanå och Sverige igen, innan nästa fönster öppnades igen i slutet av säsongen.

Jag var nära på att åka. Men i sista stund ångrade jag mig. Jag greps av panik och stress. Jag skulle varken hinna packa ihop mina saker inför flytten eller hinna umgås med min familj och mina kompisar. Och när jag insåg att jag främst var på väg till Finland för att det var värt det; slippa jobba och ändå få pengar, skämdes jag och kunde lättat fatta mitt beslut.

Äntligen sa jag "nej" till någonting för min egen skull, och ignorerade alla förväntningar som annars alltid varit förenligt med fotbollen. Med fötterna på jorden visste jag att Finland helt enkelt låg fel i tiden.

Separationen
Egentligen är det helt sjukt. Istället för att tala om en separation men sin pojkvän talar jag om den med fotbollen. Snacka om hjärntvättad. Men vad gör man. Att helt plötsligt lägga ner sin barndomsdröm för en annan nyfunnen dröm, kan ju bli lite känslosamt......

......både för att det får mig att känna mig som en förlorare som gav upp mitt i kampen, och samtidigt som en vinnare eftersom jag följer min känsla av att jag behöver något nytt just nu, och att jag vågar det ingen annan vågar.

Och DET känns inte ens läskigt.

Att satsa på dansen på heltid känns inte skrämmande. Att jag kommer vara bland de sämsta och att jag blir tvungen att slita hårt, känns bara inspirerande. Vet ni varför? Jo, för att det inte finns några förväntningar på mig från början, att jag måste prestera, och att ingen förväntar sig någon omedelbar utveckling fastän min talang är ett faktum.

Det finns plats för mig att överraska. Älskar det ordet.
På riktigt tror jag att det var det som saknades för mig i Sunnanå, alltså mitt eget driv för att överraska, och mitt förtroende för att andra tror på att jag kan det.

Att befinna sig i ett stillastående vakum är inte roligt. Inte alls.

Flytten
Att få ned alla grejer till nya lägenheten tog lite tid. Med släp gick resan på 14 timmar. Och lägenheten då? Ja, om den inte är den underbaraste, vad är den då? Helt magnifik. För andra kanske den skulle kännas trång och liten, men för oss är den alldeles lagom.

Det blir inte lika långt att gå till toaletten eller köket från vardagsrummet eller sängen! Det mest positiva enligt mig och Tobias. Den här lägenheten är alltså mindre än den förra, och ni som sett den förra kanske tycker vi resonerar som idioter. Men folk som känner oss väl vet att vi båda är av en lat natur.

Nu ska jag sluta rabbla nonsens för ett tag och komma in på det mer seriösa......HUR FAN ÄNDRAR MAN UTSEENDE PÅ ENS BLOGG? JAG FATTAR INGENTING. OCH MATTIAS, VADÅ BARA KOPIERA NÅN ANNANS?

Om det är någon som rear ut en bättre hjärna någonstans, så säg till.


Vardagsrum :)

Och lite kärlek. Viktigast.
Kategori: