Träning

Nu blev det så att jag for och tränade i måndags iaf, till gymet istället för vanlig löpning utomhus. Det var en så befriande känsla! Jag har så länge längtat efter att verkligen "göra ingenting", och det har vi verkligen gjort här i Linköping, men efter ett tag börjar äcklet infinna sig. Jag tål inte att inte röra på mig. Längtar efter känslan av att man tagit ut sig, känslan då man verkligen kan njuta av att vila efteråt. 

Så efter mitt träningspass på gymet i måndags var jag den lyckligaste i världen. Det enda som är störande är att det är så förbannat dyrt. Men jag ska dit idag igen. LÄNGTAR! Det blir bra tajming med tanke på att tobbe har träning också, då kan jag få skjuts med honom=)


I övrigt har jag varit på Intervju på Intersport så jag hoppas att jag får jobb där. Det verkar vara trevlig personal, en nice arbetsplats med andra ord. Men frågan är om jag kommer klara mig ekonomiskt, även om jag får jobba extra där. Det kanske blir en gång per helg om jag har tur. Kanske får ta en liten penning av lån varje månad i alla fall, hade som inte tänkt det men. Men jag känner att jag kan offra det om jag får jobb på Intersport, hellre det än att slita ut sig varje helg som städtant. Igen. Nej fyfan.


Nu ska jag och Tobbe ta en prommis till affären så att jag får köpa mig en kalender, har jag bestämt. Sen blir det att bänka sig framför tv:n och se damfotbollsfinalen =)

Kategori: