Ha så kul i kylan loooosers!

Då far man till Portugal imorgon då. Ska som sagt på träningsläger. Det blir inte helt semester, men ändå. Det kommer bli najs!!!

Det enda som saknas är resenerver.

Men jag har börjat förstå att dessa inte kommer att komma överhuvudtaget. Jag blir förvånad över mig själv faktiskt. Jag är inte ens lite stressad.

Snarare totalt jävla obrydd, om jag får säga det själv.

Jag vet inte ens när vi far imorgon. Men jag bryr mig inte. Jag vet inte ens vart vi riktigt ska ta vägen. Men jag bryr mig inte. Som sagt, varför skulle jag?

Älskar verkligen uttrycket "ja bry me int". Ska typ bli mina ledord i livet. Är ni på?


Anyway är jag hemma och packar just nu. Eller ja, sitter väl mest och fiser egentligen. Borde kanske ta tag i saker nu. Men kreativiteten får nog vänta ett tag. Måste springa, till toan. Just fan. Slut på dasspapper. Fan.


Kanske ska fråga grannen?

Kategori:

Tråk och storbölarn

Ja självklart har man blivit Storbölarn! Såg världens bästa och sorgligaste film ikväll. Dock kommer jag inte ihåg titeln.. hur jävla bra är man? I vilket fall såg jag brorsan bli lite ledsen i ögat, och hörde mamma gråta inombords där hon låg ihopkurad i ett täcke på golvet.

Världens underbaraste mamma.

Kyss mig i häcken va jag är tråkig! Har jag insett ikväll...Känner att jag måste ta tag i mitt liv efter resan till Portugal.
Måste träffa vänner. Behovet, Behovet.
Karro, hur nice som helst att prata med dig idag! Har saknat det i massor.
Kategori:

Vill för mycket, hinner för lite

Som sagt, jag har alltid varit en aktiv människa. Har det inte varit fotboll ( vilket det alltid varit iof), har det varit Ridning, Tennis, BASKET, DANS, Tvärtflöjt eller Sånglektioner...

Och fortfarande är jag inte mätt.

Jag vill bli stjärna i allsvenskan (mindre troligt), Musikalartist eller efterapa Bounce och bli streetkung, Börja spela Hockey för att jag nu inser att jag missat Världens roligaste sport.!Jag vill plugga alldeles nu (hatar att jobba), men samtidigt vill jag hinna resa jorden runt och äga världen...

Men hur ska jag hinna allt detta? Och vars står jag nu? Fast i Skellefteå som en fotbollsmedelmåtta, med planer på att fortsätta plugga i Skellefteå om ett år, och sedan bli rik och stadga sig...

Det lät bittert, och ja, ibland känns det så. Men samtidigt vill jag ju också göra detta...detta jag nu ägnar mig åt.
Och ja, jag har ändå världens underbaraste liv. Ska inte alls klaga.

Men jag känner mig lite stressad. Vill göra så mycket. Jag menar, man vill ju också hinna bli en relativt ung mamma iaf? ;)

Kategori:

Well done, you stupid fuck

Inte nog med att min mobil har gått sönder, väl när jag skulle flytta sim-kortet till en annan mobil, tappade jag bort just detta enda. Alldeles här hemma i vår lägenget. Kanske ligger den i lurvmattan?

I och med detta känner jag mig totalt isolerad. Ingen har ju mitt tillfälliga nummer, vilket egentligen är pappas.
PLUS att pappa har telia!!! Så när jag för första gången på länge skulle prata med Karro försvann alla mina pengar.
Underskatta aldrig Halebop.

Anyway är mitt tillfälliga nummer detta: 0702812514
Tänkte för mina vänner, om någon någon gång vill höra hur jag mår ;)
So long, fuckers
Kategori:

Utsökt uttalat

All oro och rädsla ska man lägga i en påse, knyta ihop den, och sedan slänga iväg den för alltid.
                   
- Peter Stormare
Kategori:

Vad att säga?

Kan jag inte bara få sova? Stängde av mobilen igår så att jobbet inte kunde nå mig.. kände bara att jag var tvungen att vara hemma och vila. Det var råskönt, men kunde jag sova? Nej, istället grät jag ut till sista Pirates-filmen.
Den var ju så sorglig? Är man känslig så är man.

Såg och Försoning häromdan, hur bra som helst!! Grät där också...

Åh, om jag bara kunde vara hemma idag också. Nu ska jag istället och städa i 4,5 tim på alimak, sen stress till träningen, sen stress till Ersmark för jobbintervju. Hittar jag ens rätt till Ersmark? Haha har INGET lokalsinne.

Jag känner mig typ stressad. =/
Kategori:

Nja, vart väl inge vidare.

Helgens upplevelser blev inte jättepositiva. Hade som ställt in mig på att man kanske kunde få spela en match...
nu vart det sammanlagt en halvlek typ. Kul? Ne. Det gick bra på inhoppet första matchen, andra var jag bara så oinspirerad.

Bra man känner sig? :(

Men ja.. man får väl försöka tänka såhär: Det jag presterade igår har ingen betydelse idag. Det är Nuet som gäller.
Kategori:

Ikväll

Har varit hos mojmor och mojfar och myst tills nu. Tobbe är på bortamatch hela kvällen, saknar honom redan. Vi kommer inte träffas på hela helgen! katastrof?

Är hur trött som helst. Det är fredag och klockan är inte ens tio men jag har varit påväg att somna sedan 6. Kanske dags att ta tag i saken nu?

Träningsmatcher i luleå lördag och söndag. Har bara ett problem... inga sockar eller underkläder som är rena. FAN.


Kanske kör en handtvätt imorgon bitti?
Mmm, Gosigt? Ne.
Kategori:

Hjärtan till dig

Uppdagade nyss att det är alla hjärtans dag imorgon. Holy shit! Det hade jag ju glömt bort. Igen.

Är jag jävligt tråkig eller bara okvinnlig som inte kommer ihåg sådant som detta, och inte på stört börjar ranta runt på stan efter presenter?...

Misstolka mig inte. Jag är en stor romantiker.


Om ni skulle få en inblick i mina fantasier skulle ni säkert älska mig.... Men det löns ju som sagt inte. För jag kommer ha Tobias hela livet. Förhoppningsvis. Så länge vi inte börjar känna att vi vill skjuta ihjäl varandra dvs.

Ah, tänk om han blir så less att han vill skjuta mig?! Fast...troligt? Så snäll som han är skulle han säkert bli så fipplandes nervös att han missar.

Men hör hur jag låter! Här diskuterar jag alltså potentiella mordstrategier samtidigt som alla-hjärtans-dag står för dörren. Åter till ämnet.....Kanske är det så att bristen på att komma ihåg denna kärleksdag egentligen bara handlar om pengar? För jag har ju som sagt inga, och då är det aldrig speciellt lönt att traska på stan.


Så mitt hjärta är kanske inte så kallt ändå.....


Jag menar, visst skulle jag köpa hela världen till min älskling om jag bara kunde...


Kategori:

Bajshumorn forever

Som sagt har jag ingen att prata med på jobbet, vilket resulterar i att min hjärna går på högvarv de flesta dagar. Men idag tog tankarna slut och jag kände att jag var tvungen att muntra upp mig själv.

Och vad börjar jag tänka på?....Jomen självklart börjar jag tänka på hur kul det skulle vara att fisa Tobbe i ansiktet och se hans reaktion! Och ja, jag började faktiskt fnissa. Skulle inte du? Om inte, sluta va så jävla stel.
Jag vet att ni förmodligen tycker att jag är sjuk. Men vadå, jag tar det som en komplimang.


Kategori:

Attraktivt rörande?

Vill säga någonting slående, men det går inte för min hjärna är sönder. Finns för många ord för att beskriva hur jävligt snevriden världen är, så jag använder mig helst av så få som möjligt. Jag är barnsligt förvirrad över mina känslolägen just nu.

Så snälla, låt mig bli barn på riktigt igen? Låta dagisfröken sätta på en tjocksockar på vintern. Vilken lyx.


Mina hormoner har tydligen boxningsmatch inom mig nu. Jag skiftar hela tiden från att vara glad och ledsen, arg, frustrerad och superlycklig. Och jag är inte gravid. Eller va? Vad fick mig ens att tänka på det?

Vill säga någonting anmärkningsvärt och rörande, men mina fingrar är för stela för att finna av de rätta tangenterna.


Ge mig balans.
Kategori:

Inom parentes

Ps. Ta inte allt jag skriver på så stort allvar. Kan vara missledande, tänker på tidigare skrifter. Ds.
Kategori:

Lugnet efter stormen

Everything is back to normal, again. Det känns, det känns. Precis som det ska vara?

Kunna inandas lycklig luft igen som inte är fylld av smuts och damm. Dvs, hitta tillbaka.

Du & jag, jag & du...

....Franska Rivieran i sommar? efter en sväng till Skottland?

Tre länder att besöka i år alltså, med det inkluderat träningslägret i Portugal. Kanske fyra? Indien i november igen?

Mycket att se fram emot. Till och med den utbildning jag vill gå kanske kommer till skellefteå nästa höst. Kan det blir mycket bättre? Linn1 är positiv till Livet igen.


Och hon, älskar honom.Kategori:

nu fattar ni

att jag har aldrig varit så lycklig som denna fredag, samtidigt som allt bara vände och jag vart less och förbannad som fan. aja

so long
Kategori:

min kvääääääälll! (i början av fredagen)

haha fyfan vilken bra dag jag har! har typ inte varit så här glad på länge ! :D inte ens äckelgubbarna på ainas som frågade ut varandra huruvida de hade fått i säng en 19-åring eller inte, kunde stoppa mig.

Jag Linn Lundmark var inte ens brydd över deras beteende, deras sätt de paratade om tjejen på...som om hon vore deras ägodel. I och för sig borde jag kanske inte vara nöjd över detta, men min glädje var för stor för att fyllegubbar skulle få den att sina.

Kort därefter såg jag också en rolig tant... hon hade fullt med lockar över hela huvudet...ovanligt stora tyckte jag. Men sen insåg jag att det var en mössa. TIHI*

Lyckan fortsatte på träningen, känner mig som en KUNG. Men jag var nog inte så bra som jag kände mig.. men det spelade ingen roll idag.

OCH NU ÄR DET FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESTTTTTTTTTT! GAAAAAAANNNNNNNSKKA NÖJD?!Kategori:

every day

Varje torsdag är lika underbar...efter träningen. Löpningen klar. Jag höll. Jag brast inte. Träningsmatcher i Luleå nästa helg, ser fram emot det.

Men mest av allt ser jag fram emot fest imorgon. Gamla goa kompisar, here we come. Hur kan man längta så sjukt mycket efter så sjuka saker som alkohol? I själva verket är det ju bara gifter som bryter ner kroppen, och det är det minsta jag vill just nu...

Märker att jag ser på värdelös tv just nu, Kustbevakarna, vad ska det likna för någonting? Fast det är ju bättre än programmet om fotbollsarenor som jag bläddrade förbi för någon dag sedan...

Jassi, värt vetande som vanligt.

Puss Puss
Kategori:

Det är över

Coopertestet är över. All vånda och ångest försvunnen... eller?  Ska man nu börja våndas över sitt dåliga resultat? Eller ska jag istället fokusera på att jag faktiskt förbättrat tiden med fem sekunder från ifjol?

Jag antar att jag bör fokusera på alternativ två. Dock känns det jävel att jag faktiskt hade mer att ge, för en gång skull. För en gång skull HADE JAG FAKTISKT ORKAT ÖKA TEMPO MYCKET TIDIGARE.

Men det existerar som sagt en slags psykologisk spärr i min hjärna, måste få bort tänket med: "jag kan inte öka för mycket nu, då kommer jag kanske inte orka sista varven...?" Helt värdelöst att tänka så. Varför kan jag inte bara hoppa någon gång, och om jag faller så har jag iaf försökt.

By the way har jag fått mer städjobb för två veckor framåt, en liten tröst. Nu blir det alltså arbetsförmedlingen på morgonen och sedan vidare till Alimak. Jag trodde att det skulle vara hemskt städning, men vi introduktionen idag insåg jag att det var rätt chill.

see you later, friends.
Kategori:

skönt

Helgen har varit nice. Mys hela fredagskvällen med Tobbe, Tobbes match som vanligt på lödagseftermiddagen med fortsatta trevligheter med laget på kvällen. Det var Kicki och Sandras 25-års firande. De fick båda var sitt presentkort med vaxning av bikinilinjen på aquspa... och beroende på hur mycket hår de har kanske de måste lägga till egna pengar. Roligt va? ;)

Det skönaste med hela kvällen var nästan att jag inte behövde ha fina kläder. Det var helt enkelt myskläderskväll. Men bra jag var på musikleken? Ne. Min hjärna är seriöst den mest trögaste på hela jorden. Fast... Matilda var ju inte så het heller :P

Skämt å sido....anyway känner jag mig desperat efter mina vänner. Karro? Främst du. Håller vi på att glida isär? Hemska tanke. Då skulle mitt liv typ vara över.
Kategori: