insikten?!

Insåg just att jag nyss skrev världens mest ovärda inlägg. Radade bara upp information om vad jag har gjort under helgen. Som om alla skulle vara såå intresserade. Ne. I och för sig har mina tidigare inlägg inte heller varit så värda, och få har nog varit riktigt intresserade. Men å andra sidan skrev jag dessa för min egen skull lite grand, när det kliat i fingrarna, ni vet.

Bristen på "värdhet" i mina inlägg, speciellt detta om i helgen, kan väl tänkas ha och göra med bristen på bättre vetande. Har helt enkelt ingenting att tycka just nu. Därför fyller jag orden med information om mitt liv....
Kategori:
1 Hanna:

skriven

Haha, men värda 90% av mina inlägg är då? Bloggen är ju lite av en offentlig dagbok. Ett tydligt bevis på att vi alla har en lite BigBrother-deltagare i oss som bara måste synas för omvärlden. ;)
Nej, men det är härligt. Jag älskar att läsa ovärda saker om mina vänner. Känns som om jag hänger med något bättre i era liv då.

3 Sara Lööv:

skriven

Linn, nu gor du dig ju faktiskt mindre an vad du ar..:P Halsa skelleftea!

2 Elin

skriven

Haha, du jag skriver dom mest ovärda inläggen någonsin. Plus att ingen läser dom för ingen tycker det är roligt att läsa om en 18-årig tjejs tragiska liv.. :P
Men det är då inte därför jag skriver, jag skriver för att det är kul att uttrycka sig och få ut alla tankar, och speciellt att få läsa dom sen :)

Det är ju det som gör ens blogg personligt, och det är ju det som gör den värd :D