Idag, en tuff dag

Har aldrig haft så ont i huvet som idag. Helt sjukt. Sprängandes... iaf vart det festvialen igår. Yeeah! :D
lite bilder kommer senare!:D

Förfest hos Stina och Sam, vilket var hur kul som helst eftersom alla dansvänner blev samlade också. Enda irritationsmomentet var Hanna och Evins nyvunna stockholmsdialekt, som de vägrade att släppa fastän de kommit hem till sin barndomsstad. Som ligger i Norrland! ;)

Film med Matte och Frida ikväll, plus mycket vattendrickande. Min mage kommer därför, sorgligt nog,inte rymma så mycket mat. Och mat älskar jag, så det blir ju lite ledsamt.

Peppar inför sista matchen med Alvik inför uppehållet imorgon. Kanske sista överhuvud taget. Spelar nog inte så mycket mer efter uppehållet hade jag tänkt. Flytten närmar sig och det är mycket att förbereda. Skulle också behöva tid till att dansträna, för detm kommer jag verkligen att behöva! Hårt arbete är vad som väntar i höst...

Har inte så mycket mer att säga idag... så....synes!

Kategori:

Sverige! Tatuering?

Hejja sverige! :D Och sunnanå vann med 4-0 :) Nice!

Btw...brukar inte gilla speciellt många tatueringar, men satan vilken snygg jag nu sett! Tänker coopa hennes, hur fegt det än är...
Vad tycks?
Kategori:

Grimsmark! :)

Vad kan vara bättre än en helg i grimsmark, tillsammans med sin pojkvän och bästa vänner? Ingenting kan vara bättre. Ingenting.

VI anlände till Karros hus under fredagskvällen, något försenat eftersom jag och Tobbe råkade somna framför tv:n. Väl framme missade vi avfarten, Tobbe vart hyffsat nöjd. Men lätt?  All skog förvirrar en liten varelse som jag.

Norrland kanske är för ingrott för mig?;)

Här kommer lite bilder från helgen iaf. Blev lite bastning, badning, filmtittande och bara lite allmänt tjollrande.


Kategori:

Om ni bara visste

Om ni ni bara visste ångesten ibland. Fotboll, dans, ett virrvarr av saker jag vill göra. Och jag känner allt starkare att jag bara vill vara ledig nu i sommar.

Få vara en vanlig svensson, för en gång skull. Kanske komma hem från jobbet, och känna att jag får somna framför tv:n. Kanske köpa sommarkort på friskvårds och träna allt jag vill, nära jag vill.

Men jag kanske bara är naiv och lättlurad. Jag kanske skulle ångra mig direkt om jag tog beslutet.
Men det jag kommer sakna mest i så fall är nog att träffa kompisar, Matilda bl.a. En stor inspirationskälla nu faktiskt.Men men, man kan inte få allt här i livet. Och man måste göra val, hela tiden. Kanske på tiden, när jag tänker efter.

Kategori:

Lördagkväll

Städning och tvättning hela dagen. Behövdes verkligen, för vi måste ju som börja förbereda oss inför flytten nu. Jag menar, väl när allt ska börja packas vill man ju ha hyffsat med ordning och aningens snyggt iaf. Pizza till middag, ett misstag men gott, och sedan fotbollsmatch och film på tv tillsammans med Carro, Karro, Nordahl och Tobbe. Mycket trevligt faktiskt.


Spelade match idag med Alvik. Börjar vara riktigt less på att inte göra mål. Det suger.

Men annars är jag peppad inför Linköping. Och som det verkar är det fler som kanske följer med, några av Tobbes kompisar och kanske Denice också. Perfekt för mig, har man lite fler kompisar iaf. :)

Börjar också bli lite stressad över jobbfrågan. Ge mig ett jobb till i höst så jag slipper ta studielån?!!
Och jag längtar efter att få veta hur vi kan möblera lägenheten. Vi måste fixa nummer till dem som bor där nu så de kan mäta alla väggar. Kanske ta kort också, om vi har tur.

So long.
Kategori:

Back again

Den här gången lovar jag dyrt och heligt att börja skriva oftare. Blir ju så tråkigt med många uppehåll.

Anyway kan jag berätta om min trevliga långhelg, för som sagt kom nationaldagen väldigt lägligt. Jobbade bara halvdag i tosdags, därefter match med sörböle där jag sög för övrigt, men sedan blev det fest! Drack inte mycket men lyckades bli hyffsat onykter iaf. Trevligt folk, lite morönkillar och mina näraste :) Bl.a. Karro och Carro som nyligen kommit hem från Turkland.

Men satan dagen efter! Vaknade upp och insåg att jag under natten, på något sätt, lyckats tappa ned hela mobilen i mitt stora glas vatten som jag förberett innan jag somnade!  KUUUUK!

Plus att jag då försov mig till träningen som började 10 på morgonen, var tvungen att gå istället för att köra eftersom bilen gick sönder, och skämdes inför alla på träningen.

Men jag är inte bitter, ännu. Har faktiskt fredagskvällen att gotta mig åt. Jag, Matilda och Frida köpte god grillmat och frossade som aldrig förr. Jag fixade också festsminkningen åt matte, hon har nog aldrig känt sig så snygg ;) Så nu har hon lovat att hon ska öva hemma framför spegeln så att hon gör eyelinern rättvisa!

Så här blev resultatet, vilken snygging va?! :D

Kategori: