Söndag

Idag blir det spel med Alvik. Igår vart det spel med sörböle. Började på bänken, ganska skönt faktiskt.Spelade ca. 30 min och jag blev förvånad över hur kul jag tyckte att det var. Vi vann iaf med 2-1. Tur! :)

Anyway har jag jobbat på kyrkan i veckan, och på kvällarna har jag inte hunnit göra mer än fixa några matlådor, duscha och sedan lägga mig. För jag måste tänka på sömnen, det kan inte bli som förra sommaren. Men jag trivs på mitt "nya" jobb iaf. Alla är så trevliga, man får vara ute etc. Riktigt soft med andra ord, och det är ju alltid trevligt att man är två som följs till jobbet. Eller hur Tobba? ;)

Vi väntar fortfarande på en planlösning till vår lägenhet i linköping, OCH HYRESKONTRAKT.
DET VAR TVÅ VECKOR SEDAN HAN SKULLE HA FIXAT DETTA. LURAR DE OSS? HAR VI INGEN LÄGENHET?



Kategori:

Fredag

Ikväll har jag och Tobbe gått på bio tillsammans, ensamma, för första gången. Inte en enda gång på ca.ett år. Tänka sig. Det var nog på tiden! I alla fall såg vi "what happens in vegas". Vi tänkte egentligen se den hemma igår, nedladdad från datorn, men vi tänkte att vi kanske för en gång skull kunde vara lite romantiska och se den på bio istället. Och ja, det blev succé. Tobbe fällde nästan en tår. En bra film med andra ord.

Nu är det hockey som gäller. Inte direkt mitt val av tv-underhållning, men om man har en pojkvän som älskar det måste man ställa upp. Det är inte alltid jättehemskt att se på heller, faktiskt.

Om man blir less har man ju alltid datorn, som nu :P

Idag var det sista dagen på städet. Börjar på kyrkan redan på måndag. Så från och med nu jobbar jag 7-4, och hela sommaren, tills i augusti då jag flyttar till linköping!

Hoppas hyresvärden hittar planlösningen snart. Typ viktigt. Känner lite ångest över att inte veta hur vår lägenhet kommer se ut. Vi måste ju kunna möblera smart, så att vår etta inte blir ÄNNU mindre än vad den är.

Det börjar klia i ögonen nu. Dags att slänga lincerna. Åh, vad det känns skönt att säga så! "Slänga". FInns det någonting bättre än engångslinser?! Fast det har jag poängterat förut. Så jag lämnar det.


Hoppas alla har en lika bra fredag som jag har. Är underbart glad. Såhär vill jag ha det jämt.

Puss Puss


Kategori:

Oliten näsa!

Fuck jävla inombordare! Varför ska jag alltid få sådana i näsan?!!

Nu är min näsa lika stor som mount everest. Hur kul är det? Det gör ont också... :(

Kategori:

Hormoner igen

Asså jag är ju verkligen störd typ. Igår var jag så trött och less så att jag kunde skjuta mig själv. På träningen räknade jag minuterna tills det skulle ta slut. Idag var det helt annorlunda, kände mig pigg och glad och taggad. Vad händer?
Kan bero på att jag somnade nio istället för elva som jag typ brukar, två timmar gör ändå rätt stor skillnad. Piggare, om man så säger!


Annars jobbar jag hela veckan, på ISS jour 7-4. Har inte jobbat så många timmar på länge, så man är inte riktigt van.
Men det blir ju en gnutta mer pengar i slutändan iaf. Längtar dock kopiöst till skatteåterbäringen!

(ursäkta mitt dåliga flyt i språket, orkar inte vara korrekt)
Kategori:

Jag känner mig så usel

Berättade för tränarna idag. Kändes jobbigt faktiskt. En var jätteförstående, den andra inte. Men de var som inte besvikna heller, vilket också kändes konstigt.

Jag är förvirrad. Fattar fortfarande inte hur de tänker, eller om de bryr sig, och i så fall hur de bryr sig.....??!

Samtidigt skulle vi har utvecklingssamtal angående vad jag skulle förbättra osv. Kändes som att jag bara hade saker att jobba på. Typ det enda som de såg som ett plus, är att jag är snabb. Typ. Men snabb jag är??!!

Nej jag är ju för fan segast i världen. Kanske var snabb en gång, men verkligen inte nu. SÅ BRAAA MAN KÄNNER SIG?

Blir nog bra att jag får lämna det här snart. Känns som att mitt självförtroende aldrig kommer bli sig likt igen annars.


Kategori:

Jobb

Har listat en massa jobb som jag kanske kommer kunna söka :) Visst är jag duktig?

Har varit ute i stugan hela dagen idag och räffsat löv, himla trivsamt faktiskt. Nämnvärt är också gårdagen som blev väldigt lyckad. Brännboll och lite utegång på kvällen!

Anna, helt perfekt att du ringde! :D



Längtar till dansarnas föreställning imorgon
Kategori:

BTW!

Har hittat en lägenhet i linköping nu, en etta på 40 kv. Lite trångt med det är billigt, vi får trängas jag och tobbe.

Nu fattas bara ett jobb så att jag kanske slipper ta lån. Ska kolla runt lite nu på personligassisten-jobb.


YEEAAHH!
Kategori:

Tjaffs

Fick alltså inte spela med Alvik på söndag. Trist. Verkligen trist. Istället blir det sörböle idag , vilket resulterar i att jag kommer missa den årliga räffsningen i morfars stuga, som jag lovat. Hoppas de inte blir alltför besvikna, kanske kan komma och hjälpa till imorgon?

Men jag ska kanske inte ställa till alltför mycket besvär angående fotbollen nu. Med tanke på omständigheterna om man så säger.

Snart kommer samtalet med tränarn.


So long.
Kategori:

Morgonångest

Ska jag verkligen lämna allt här hemma? Ångest. Jag älskar ju faktiskt fotboll....men frågan är om jag gör det  tillräckligt mycket just nu?

Men varför oroar jag mig ens? Fotbollen finns ju kvar. Kan ju alltid börja om, och då kanske jag har mer inspiration så att det blir mycket roligare också! :)
Kategori:

Jag är bäst!

Hur jävla bra får man vara? Seriöst. Jag är bäst på jorden. Och jag skryter inte.

Jag kom in på linköping. Jag?! Inte höga odds. Men jag klarat! Så nu blir det linköping i höst, och tobbe ska med! Hoppas han får med sig några kompisar också, plus att han hittar ett hockeylag. Blir ju som roligare för han.

Fast det är himla drygt att hitta lägenheter. Lätt? Ne* Vi har kämpat hela kvällen utan lycka. Fast jag har kanske bara dåligt tålamod, som sagt.

Men hur ska det gå med fotbollen? Gör jag världens misstag? Kommer jag att ångra mig? Vad ska han säga?
Men jag orkar inte tänka på "om" längre. Det är väl bara att köra. Annars skulle jag väl istället ångra att jag aldrig tog chansen....
Kategori:

Tjejkväll :D

Mimmi är tillbaka från norge!! WOHOW!! Party in tha house. Eller nått. Karro, Carro, Lina och Stina är också här. Efterlängtat :) Planerar fester och snacka skit, som det ska vara.

Och jag och Karro sitter och är nervösa över Lunnevads besked. När kommer brevet?

I övrigt roar vi oss över Linas fyllehistorier, dom är ena riktiga gobitar ;)


Imorgon blir det en liten promenad med Lisa och den hund som de vaktar, och senare övernattning i hennes lägenhet. Precis som på gamla tider!! :D:D

Puss



Kategori:

Måndag

Nu har jag typ inget jobb. Nu är jag bara vikarie, blir inringd om dom behöver mig. I väntan på sommarjobbet kommer det bli väldigt slött alltså.

Så alla ni som är lediga under dagarna, call me! Kommer behöva lite sällskap :)

Kategori:

Nobody said it was easy

Linköping avklarat. Vi for under Tisdagskvällen och kom hem på Lördagen efter en lång och påfrestande tågresa med endast sittplatser.

Så hur gick egentligen min audition? Nervositeten låg på max hela tiden, samtidigt som jag riktigt kände hur adrenalinet pumpade i mina ådror. Musklerna dallrade mellan övningarna, men läppparna log nästan jämt. Jag var så förbannad taggad! ( förutom under jazzlektionen, gav nästan upp pg.a att det gick så dåligt redan från början)

Men förutom den lektionen är jag relativt nöjd. I efterhand hittar man alltid saker man tycker att man kunde ha gjort bättre, men samtidigt gjorde jag det bästa jag kunde för stunden.

Så jag är inte bitter. Tvärtom. Jag är stolt över mig själv. Stolt för att jag for, stolt för att jag följer mitt hjärta.

Det kommer krävas ett mirakel för att jag ska kunna komma in, ett mirakel för att det skulle bli jag som står där med ett positivt antagningsbesked i handen.

För som sagt, 100 sökande, varav 17-20 st. blir antagna. Vem som helst kan räkna ut att jag har dåliga odds.

Dock är jag så jävla stolt att jag lyckades ta mig vidare från första gallringen.
Vi var 27 stycken sökande under just min ansökningsdag, och redan vid lunch tog dom bort hälften av oss. Jag var inte en av dem. Hur lyckades jag?



Kategori:

Linköping!

Nu drar vi ikväll. Nu börjar jag faktiskt bli lite nervös. Jag har ju för tusan inte dansat på ett år.
Så Karro och Carro, NI borde inte vara nervösa!

Ska bli roligt med en liten resa iaf :)

Hoppas jag har packat allt.

ÅÅÅH va det ska bli kul att dansa! HERE WE COME!
Kategori: