Föreställning.Frågan är vad jag och Karro gör på kortet till höger?
Kategori:

Pengabrist?

Hahaha jag hade 70 spänn på kontot igår. Och jag får inga pengar i december. hahahhaha
Eller va. Varför skrattar jag för?
Kategori:

Stadium

Har varit och jobbat idag igen. Under hela dagen har jag fått höra roliga berättelser om gårdagens personalfest. Som jag inte var på för övrigt....eftersom jag såg inbjudningsmailet alldeles för sent. Missade sista anmälningsdatum. Bajs. Men det var inte bara det. Jag var även för lat och obrydd, kanske lite blyg och för rädd för att fara. Känner ingen alls på jobbet, och det känns som att alla är mycket äldre om mognare än mig. Fast så är det självklart inte. Jag skrämmer bara upp mig själv utan anledning. Nu ångarar jag mig supermycket att jag inte for.

Efter jobbet presenterade vi oss för varandra i personalen, de som hade orkat sig dit det vill säga. Många var väl rätt bakis. Alla är så söta! Kärlek till alla människor på jorden. Så känner jag idag.


Och Eva, saknar dig med! Plus alla i laget. Plus fotbollen. Jag på att dö av längtan till den satans fotbollen. Kan nog inte släppa den riktigt iaf. Men min längtan är inte ångestladdad utan bara positiv. Så ja, jag mår nog bra :) Hoppas allt är underbart hemma, och ja, jag är tillgänglig från den 19 december. Så styr upp en hemkomstfest åt mig :D haha
Kategori:

Allt.

Jadå. Helt snodda kort från Facebook kommer här. Tack Lovisa ;)Och två andra bilder som inte hör hit, men som definitivt är otroligt söta.Mysigt blev det igår. Med madagaskar och Tomten är far till alla barnen :) Tack för att alla kom :)
Och idag ska jag julpynta! JAAA! Jag är också sugen på att köpa en julgran. Men jag är ju fattig så frågan är om det går..

Kanske får bli en billig och ful en? Typ den här.....

Kategori:

Fredag

Soft! Vaknade kvart över ett idag. Hade säkert kunnat sova längre om inte Tobias hade gått på toa. Det är fredag och jag är ledig. Föreställningarna är över och på måndag är det bara dryga två veckor innan det bär av hemmåt. Hur skönt är inte det?

Ikväll blir det softning med tjejerna och Tobias. Kanske nån mysig film.
Sen så ska Tobbe spela hockey också. Så det blir också kul!

Tjoho för fredag!
Kategori:

Torsdag - Fredagsledighet

Nu sitter jag här, vid Karros dator, kl. 22.26 en torsdagskväll. Vi är alla nyss hemkomna från Norrköping och sista föreställningen. Som gick hyffsat, förutom att jag fick en spark i huvudet vid ett tillfälle. Men det gjorde inte ont. Jag är ju så hård. Eller? haha

Vinklaset har jag bredvid mig här, medan jag väntar på att alla andra ska sminka sig och göra sig klara. Segproppar är vad dom är. Jag skulle tro att det nog bara blir nåt glas till, sen lite dans på krogen. Om jag orkar.

Jag är så sjukt trött. Vi är alla värda ledigheten imorgon! Tjoho!

Kategori:

Onsdag

Haha ja det stämmer faktiskt Fia :) vi har ju fått lite snö! Det tackar vi för! Snön är dock inte lika kompakt och fin som hemma, kanske aningens mer blöt ;) Men vintern har väl bara börjat så jag är kanske för snabb med att döma. Haha. Hoppas allt är bra med dig och alla, om du läser detta! :)

Anyway. Idag är det en tuff dag. Ska snart på streetlektion, igen. Jag hade nämligen en nyss som sista lektion på skolan.
Men ikväll blir det roligt. Verkligen! Det är sista gången för terminen, och vi fortsätter med Raggan. Tobias hade tänkt att komma och titta på idag, men han for hem idag från jobbet. Mår inte bra.

Men ibland så känns det som att han finner ursäkter bara för att han inte Orkar komma. Och det är ju lite trist.
Själv tycker jag att det är kul att titta på hans hockeymatcher, fastän han sitter på bänken ibland. Så visa lite intresse för mina intressen kanske, tack?


Men nu, mina vänner. Ska jag fortsätta läsa Stieg "Miraklet" Larsson!
Kategori:

Norrköping

Har varit i Norrköping hela dagen idag. Somnade på tåget på vägen hem. Jag jag inte säga att jag är nöjd med de danser jag kommer presentera på kommande föreställningar, imorgon och på torsdag. Känns inte alls repade. För mig iaf. Kanske bara min egen känsla.
Men ändå.

Sen skulle jag vilja börja ha riktiga träningar snart igen. Nu går man bara runt och är mör i musklerna, och i huvet, men det blir ingen riktig fysisk träning.


Sen nu har jag hur mycket julstämning som helst, OCH hemlängtan! Vill hem till min familj, gosa och umgås. Träffa vänner och festa. Jag längtar till och med efter kylan och snön. Tänka sig! För er som klagar, jag lovar att vintern här nere inte är lika kul som hemma.

Jag vill känna knarret under skorna, när jag går på den tjocka snön en solig vinterdag :)

Kategori:

moahaha

lovar det är någon jag känner sig driver med mig ;)
haha. ja jag vet. jag har lite att göra eftersom jag blir lite nyfiken på det där.
Kategori:

haha

Undra vem "anonym" är, som kommenterat mitt inlägg "skitmage" från oktober. Denne störde sig tydligen på att jag berättar att jag har dålig i mage ibland och pruttar.  Okvinnligt var det dessutom! Tänka sig. Om man ska vara kvinnlig, vilket jag tydligen måste sträva efter eftersom jag är tjej, då passar det inte att berätta den simplaste sak som alla i hela världen redan vet....

....både tjejer och killar har skitmagar! Suprise!  moahaha.

Men tuvärr. Värt att smussla med det? Neeej. Att jag skulle ljuga om att jag aldrig pruttat, skulle vara lika hemskt som att påstå att McDonalds har kvalitétsmat. Det säger väl ändå ganska mycket.

Nej för tusan. Gasa på mina damer.

Kategori:

Varför?

Varför är jag så svag mot godis? Jag har ingått godislöfte och det har gått bra i drygt två veckor nu.

Tills idag. Jag har bett Tobias att inte ha en massa godis hemma. Chips, okej, men fan inte chocklad!
Jag lyckades hålla emot igår, men idag när jag kom hem efter en lång och tröttsam dag på skolan låg chockladkakan fortfarande kvar i kylen. Vafan, tänkte jag. Några bitar, vad gör det för skillnad. Den kan ju ända inte bara ligga och skräpa?

Fuck! Självklart gör det stor skillnad!.....insåg jag när jag hade slukat den saten. Ett brutet löfte, lite mer fett i kroppen....
Lyssna noga. Låt er aldrig luras av den manipulerande chockladkakan, som skriker efter er uppmärksamhet i kylen.
Jag lovar, den vill er bara illa!

Aja. Får försöka smälta det här nu och kämpa vidare. Hade ju klarat mig så bra tills nu. Så då kanske jag kan fortsätta vara nyttig i forsättningen. Som sagt, nästa mål; Inget godis innan jul.

Har förresten haft sånglektion ida
g, och en av mina låtar som jag har i läxa är "Aquarius" från musikalen "Hair". Haha. 70-tal i alla ära. Måste kanske leta upp mina utklädningskläder igen för att hitta feelingen?


Kategori:

Hej mamma

Hej mamsen :D

välkommen till att börja läsa min blogg. Då kanske du inte behöver längta efter mig lika mycket. :P
hihi


Puss Puss! Snart kommer jag hem!
Kategori:

Jag är världens skitso

Innan igår övervägde jag seriöst att jag skulle säga upp mig, inte för att jobbet är dåligt i sig, utan för att jag på något underligt sätt skapar mig ångest över att gå dit.

Men igår när jag väl hade jobbat, kände jag mig jättenöjd och tyckte typ att dagen hade varit rolig. Värt att säga upp sig då? Neeeee.

Jag överväger dock fortfarande studielån för jag överlever inte en termin till att leva så här fattigt. Eller ja, skulle säkert överleva men kul är det ju inte...och jag menar, allt i livet måste ju va kul. Right? ( snälla, jag måste skaffa belägg för mina åsikter, hjälp mig.)
Och som vanligt vanknade jag tidigt en helgdag då man egentligen ska sova ut. Men men. Ser nåt kristet program på 2:an, utan ljud eftersom tobbe sover. Värt? Det enda dom gör är att sjunga men jag hör ingenting. Bara en massa gapande munnar.
Kategori:

Överlevarn

Nä? Är det verkligen sant? Jag överlevde mina TRE arbetstimmar på Stadium. Hur kunde jag utså en sådan evighet?
Blaha. Jag ägde. Det var faktiskt kul. Mycket folk.

Fast jag gjorde dock en rejäl miss. Jag glömde stämpla in, vilket jag insåg när jag skulle stämpla ut. Skööön jag är?!!
Så nu kanske jag inte får några pengar. Fast då hotar jag hellre chefen tamme fan. Aldrig att jag
går utan pengar när jag haft sådan ångest!

Nej, mina demoner har lämnat mig och nu inväntar jag belöning. Moahahaha
(Jag tänkte belöna mig själv med en pizza efter jobbet, men ställde in i sista sekund när jag insåg att en bättre belöning vore att bli smal.)

Ikväll händer inte mycket. Lär ju bara pilla naveln och sniffa i tobbes stjärt som vanligt.


Kategori:

PAJLINN

På tal om paj. Min pajform är ingen äkta pajform. Vilken tåpaj jag är! hahahaha
Humorn är på topp ikväll och jag hoppas maten blir god. Fastän formen är fejk.


Saknar alla bajskorvar där hemma!!!! Ta hand om mig när jag kommer hem!
Kategori:

Ikväll

Ikväll blir det pajkväll hos mig med tjejerna. MYS! Frågan är bara vilken film vi ska ladda ned och vilka pajer vi väljer att baka. Lär bli fajt om smakerna ;)
Kategori:

Torsdagsfika

Det är egentligen helt sjukt vilka humörsvägningar man kan ha under en dag. Egentligen är jag jävligt trött och har väldigt mycket ångest just nu, men på något sätt lyckas jag jämt glömma bort det på skolan. How come? Jo, självklart tack vare mina fina klasskompisar, som alltid säger nåt uppmuntrande så att man bara måste bli lite glad. Hur sur man än planerat att vara under dagen.

Efter den vanliga hattorsdagen blev det torsdagsfika, och jag unnade mig faktiskt en varmchocklad och en Bon-Aqua, hur man nu utalar det sistnämnda. Vi hade nämligen en lång utvärdering framför kassan om ämnet, men vi kom nog aldrig fram till något vettigt. Bara att jag är en jädra norrlänning och alla andra stockholm-wannabies, dialektmässigt. Kanske. Eller det är kanske egenligen min egen fördomsfria (?) slutsats. ;) haha.

Anyway. Tobbe lagade mat åt mig idag, så det kändes riktigt nice! Köttbullar och makaroner med lingonsylt, väldigt underskattat! Ikväll sitter vi också bänkade framför tv:n. Linköping möter Skellefteå igen. Klart spännande!

Dagens "I övrigt" är att jag är sjukt less på att träna till De fyra fucking åstiderna. Verkligen. Men som sagt. Bara att ACCEPTERA.
Kategori:

Ragga

Missade förra streetlektionen,  och då hade de börjat med Raggan. Fy fan va kul! Ikväll då jävlar.
Fastän jag är trött ska jag lära mig den där dansen! :)

I övrigt har vi haft en lång dag. Den började med en fem timmars stress-hanterings kurs, hyffsat givande ändå, och sedan blev det repetetioner till " De fyra årstiderna" och en timmes stretch. Den sortens stretch borde man göra varje dag egentligen. FIck bl.a reda på att min rygg är alldeles för "oböjlig" och rak. Lär ha träningsverk i ryggen imorgon.


Ångest har jag också dock, vilket är mindre kul. Jag har hur lite pengar som helst och är beroende av att jobba. Jag har ett arbetspass på tre timmar på lördag, men det känns inte ens bra, grämer mig så att det sjunger om det. Har nämligen inte jobbat på ett tag och i helgen är det VIP-helg, en massa reavaror och säkert en massa specialgrejer som jag verkligen inte vet någonting om.

Om jag känner mig okunnig annars, hur ska jag då känna mig på lördag?
Hatar att känna mig okunnig, överflödig, ivägen eller dålig. Ingen annan kanske tänker så, vad vet jag. Men jag lyckas då känna så.
Varför kan jag inte bara chilla och lita på att jag gör nåt bra, jag menar, om jag är sämst lär de ju sparka mig...?!
Kategori:

Fest igen

Gårkvällen blev hur lyckad som helst. Även om vi inte var överdrivna hip-hopare som vi hade tänkt så gasade vi ändå gärnet med baggy-jeans. Hur skönt är det inte att slippa högklackarna för en fest? Jag gick till och med hem efter krogen. Och det var inte ens besvärligt!Kategori:

Hip hop

Hip hop fest ikväll med tjejerna:) naaaaaaaaaaaaaajs
utklädningskläder blir det alltså ;)
Kategori:

Mys

Blir mys ikväll också. Med tjejerna och nils. Tobbe ville tuvärr inte följa med. Han är för trött tror jag.
Plus att han har två matcher att spela i helgen, som den BACK han har blivit. haha:)


Pussss
Kategori:

Lustigt

Det blir ju nästan pinsamt när man inser att man faktiskt är grymt utseendefixerad. Efter ett närmare samtal med några i klassen har jag kommit fram till att vi alla delar samma patetiska fantasier. Hör här.......

Omän man helst inte nämner det högt, så hoppas man ju innerst inne på att detta året kommer förvandla en till världens pangbrud.
Att alla ens skavanker ska försvinna och att magen kommer vara plattare än plattast. Och att man ska komma hem till sommaren som en ny människa och snyggare än ever, och alla kommer dra efter andan när de ser ens förändring.

Men hallå? I vilken amerikansk film tror vi att vi lever i egenligen? Det här livet är ju inte direkt She's all that.

För jag menar, ändå sitter vi här strax innan jul och sliter i samma fläskbulle på magen som alltid suttit där. Känns det som. (okej kanske inte när man låg på topp som 10-åring.) Så nu säger jag till mig själv och mina vänner, sluta ha förhoppningar för guds skull!

Jag ska då sluta ha förhoppningar. Trust me. Men jag tänker fan inte unna mig godis innan jul ändå!!
Kategori:

Torsdag

Somnade vid halv fyra i natt. Ordentligt iaf. Innan det hade jag halvdrömt om att koreografera och halvt om halvt utfört stegen i sängen. Öppnade ögonen då och då och insåg att jag faktiskt inte sovde, utan att jag i själva verket bara irrade på i tankarna. Att slappna av och tänka på något annat syntes omöjligt.

For ändå på skolan imorse, men åkte hem strax efter tolv för att jag inte pallade längre. Huvudet gjorde ont och hela kroppen blev övedrivet varm, bara av jag rörde mig lite grand.

Jaja, ska inte klaga mer nu. Jag är ju inte hypersjuk. Bara lagom sjuk, egentligen. Sådär sjuk så att man kan njuta av det när man är hemma. Faktiskt. Så det är nice.

Nu har jag och Tobbe ätit en underbar tacos. Kanske ser film ikväll. För att kurera huvudvärken...

Kram på alla!
Kategori:

kefyld

börjar känna mig sjuk på allvar nu. halsen sväller upp....

bajs
Kategori:

softkväll

Ska bara ta det lugnt ikväll. sooooft.

Eller ja, jag måste fastställa rytmen och takten på våran dans som vi håller på att lära ut, eftersom vi ska repa på scen imorgon och då borde dessa saker vara fixade.

Ville för övrigt äta tacos idag men tobbe orkade inte på affärn. Det får bli på torsdag.

Kram
Kategori:

Fan

Aik förlorade. Typiskt. Väl när man är och ser en match....Men jag måste erkänna att det var tämligen underhållande ändå! Hade bra sittplatser med bra överblick. Och för att inte tala om sällskapet. I like it, I must say. Kommer sakna pojkarna när de far typ. Jag vet inte, men det är skönt att ha sånt obrytt sällskap ibland. Ja, det är nog det bästa ordet för att beskriva dem. Obrydda.

Anywyay. Längtar redan till våran utklädningsfest på lördag. Det blir sneakers, baggy-jeans, bling bling, hood och keps. Tiotalet tjejer som till hundra procent kommer gå in i rollen som yo-brudar. haha. Ska bli kul att se folks miner.

Moget? Ne. Jag vet. Men ball ändå.

Nu ska jag läsa lite tror jag.
Kategori:

Förbered er för fight

Fy fan för min lägenhet till svinstia. Men jag ska inte klaga. Om dryga halvtimmen bär det av mot Cloetta-center och den spännande matchen mellan skellefteå och linköping. Great.

Grabbarna dricker öl och jag hade tänkt hänga på, men min gamla moral fick mig att ändra ståndpunkt. Någon måtta får det väl ändå vara på alkoholintaget.

Nej nu ska jag bara hoppa i duschen, och hoppas att inte någon stor jättespindel dyker upp igen. Vilket det faktiskt gjorde igår. Kunde lika gärna ha tappat handuken när jag vettskrämd sprang ut från toaletten för att slippa bli attackerad.

Vilken chock pojkarna hade fått. MoahahahaKategori:

Två dagars

Har alltså invigt mig själv till två-dagars-klubben i helgen.

I fredags festade vi loss. Bakis lördag. Efter gomiddag och konsert med klassen ute på skolan, började vi om igen. Tack Karro för att du peppad upp mig! Ej bakis idag! Underbart. Fyllematen igår blev på Subway, känns som att jag aldrig ätit så gott. Så nu vet alla det. Viktigt vetande.*

 Men nu ska jag äntligen bara ta det lugnt. Kanske läsa en bok. Äta köttbullar och makaroner.

En rolig disskussion under helgen var den med Erik och Johan faktiskt. Kunde inte tro mina öron när de inte höll med om att det är pinsamt när tjejer i våran ålder håller på och ta kort på sig själva hela tiden på sina bloggar- plus att det hela tiden följer med kort på alla sina klädinköp tillsammans med en lång analys om hur de fått tag på dem.

Killarna här ansåg att det var intressant att läsa, för att man är intresserad av kläderna. Fine, men läs nån modetidning då. Det andra är ju hyffsat B. Orkar inte dra hela diskussionen här men. Det var roligt att diskutera det iaf. Haha.

Bilder kommer senare, som vanligt, eftersom den satans överföringsgrejen ligger nånstans i vårt rumsbord- och vårt rumsbord är i sin tur belamrad med öl och colaflaskor och två stycken datorer med två trötta killar sittandes bakom dem. Att man alltid ska behöva leta igenom hela lägenheten bara för att kunna föra över lite bilder till datorn.

Satan*
Kategori:

Ikväll.

Ikväll är det fest igen. Wohow! Johan Ante och Petter kommer på besök. Det är ju AIK mot Linköping här nere på måndag, så det vill de ju inte missa.

Nu ska jag snart fara till Amanda borta på skäggetorp, färga håret och äta tacos.

Jag vet, jag är natural blonde. Men jag vill vara lite ljusare så jag bryter mönstret.

Over and out.
Kategori:

Det ni.

Jag vill börja med att höja handen för en bojkott för ICA. Nu har jag två gånger blivit äckligt skrämd av den mat jag köpt. I wokgrönsakerna med Icas eget märke fann jag ett satans kryp intryckt i en bit majskolv, och senaste ett halmstrå med ytterligare ett kryp i glasburken med skivade champinjoner. VAFAN?


Under denna kväll har jag, Karro, Rebecca, Kristin och Amanda suttit och diskuterat detta triviala problem. Förstå så många som stött på saker precis som jag. Några av exemplen som kom upp var att en familj hade funnit en hel svamp i en ketchupflaska vilket fick dem att tro att det var en snopp, och en annan där en flicka drack ur sin festis men upptäckte att det hade fastnat en hel jävla mask längst ned på sugröret. Inte konstigt att det slutade komma festis till munnen. Masken blockerde allt.

Nog om detta äckelprat. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa den spännande fortsättningen av Stieg Larssons serie. Och för Karros skull kan


Kategori:

Helgen och Framtidsvisioner.

Fy fan va slö jag har varit de senaste två dagarna. Kanske fortfarande är sliten sen festen i fredgas. Vilken var grym för övrigt. Hamnade på ett annat uteställe för en gångs skull, med gratis inträde och skitmusik. Kände mig lite malplacerad bland alla punkiga killar och tjejer dock. Men jag ägde nog stället ändå.


Känner mig också hyffsat ingrodd i denna lägenhet nu, med gamla pizzarester och skräp. Min enda tröst för detta är min underbara bok. Stående ovationer för Stieg Larsson. Är iof inne på första boken bara men man fattar ju direkt att han är ett geni. Snacka om såld.
..........................................................................................................................................................................

Frida for hem idag med tåget. Sedan dess har jag suttit här i soffan med datorn i knät och luskat mig fram till alla möjliga internetsidor.

Ska jag börja plugga i Uppsala nästa höst? Ja. Jag tror nästan det. Jag är hur pepp som helst. Min förra pepp var Norge men den försvann lika fort som den kom. Mexico i all ära men realiteten måste gå före. Det är garanterat lättare både för mig och Tobbe att få vardagen att gå ihop i Uppsala än i Norge. Med tanke på bådas längtan efter våra idrotter.

Och när Tobbe äntligen känner suget efter att få börja plugga borde man väl ändå ta tillfället i akt.

Tänk er bara. Det finns två olika fotbollslag i div. 1 i Uppsala, och ett hett alternativ i Upplands-Väsby. Så i nåt av lagen lär jag ju ska ta plats.
I Uppsala finns också ett hockeylag för Tobbe och ett universitet som erbjuder utbildning för oss båda.
Och om jag pluggar där behöver jag inte den där satans arbetslivserfarenheten.

Jag slipper därmed ett jävla skitår som jag inte vill veta av! Grymt.
Och som vanligt en påminnelse. Remember old times.

Kategori: