Update

Johan Nordahl anlände igår. Det var hans födelsedag också, så ikväll ska jag baka en liten tårta när grabbarna är på träning. Visst är jag en underbar bullmamma?

Efter baket tänker jag ta en liten stund för mig själv, dvs sitta framför tv:n och beskåda desperate housewives igen :D  första nummret på säsong fem. LÄNGTAR!

Kan också meddela att jag äntligen har fått jobb, for sure. Ska jobba på söndag och nästa lördag. Perfekt att få lite pengar!


Kanske klarar mig utan lån trots allt...


 


Kategori:

Vem är snyggingen?
Gissa!
Kategori:

Åh hem!

Vilket gulligt sms jag fick av fotbollstjejerna nyss! Tack! Om jag bara hade varit lite mer välbärgad, så att jag kunnat åka hem över helgen. :(

Hade varit jättekul att vara med på inkils!

Men jag hoppas dom får hur kul som helst, festa åt mig! :D Och kom och hälsa på om ni någonsin får någon tid över. haha


Och snart måste jag styra upp med Matilda och Frida, dom har tänkt att hälsa på men är världens trögaste på att fixa biljetter :P

Speciellt Matilda ;)

Remembering Kansliet! haha
Kategori:

Bjudning i Norrköping

Efter alla om och men fick jag kräftor ändå. Plus trevligt sällskap! Anna hade redan hunnit ta fram kräftorna så jag åkte tidigare till Norrköping iaf. Kräftorna var underbara. Har nog inte njutit så mycket på länge. Haha.

Jag är verkligen avundsjuk på mig själv för att jag fick äta så gott!
Tobbe kom vid kvart i nio och då började drickandet lite mer på allvar. Vin, öl och Pratmakarna blev verkligen en hit! Jag och anna hade lite problem dock...våra hjärnor blev lite väl påverkade av vinet.
Men spelet fick tråkigt nog upphöra efter en drastisk händelse.

Tobbe såg en naken man i lägenheten mitt emot, och när jag i min iver ställer mig upp för att titta, råkar Tobbe stöta till mig så att både jag och vinet hamnar i obalans. Resultatet blev röda fläckar på min nya blus och Annas vita soffa. Jag tror att vi är skyldig dem hyffsat mycket salt.

Kvällen bjöd också på akuta räddningsinsatser. Anna mådde dåligt så jag hjälpte henne med att stoppa fingrarna i halsen. Mina fingrar. Men det var verkligen inte äckligt. Faktiskt! Och Anna började må bättre, så det hela vart bara en liten parentes! :)


Värdparet. Snyggingarna. Speldags! Brainstormar. Puss! Tobbe heting. Vad att säga? Tobbe hittar en snygg Valient-tröja. Faktiskt! :)Här kommer lite kort!Kategori:

PS. Kräftor

Det blir bjudning hos Anna och Tobbe imorgon i alla fall. Det bjuds på kräftor, woho!

Men hör här: Vi missar det ändå eftersom tobbe har sen träning. Så när vi kommer fram är det försent med middag.


DO! Jag visste att jag skulle bli straffad på nåt sätt...


(
Miss you Karro. Ha det bra i Grekland!)
MISS THIS!
Kategori:

Torsdagsdrogen...

Från och med nu kommer Red Bull alltid att vara min torsdagsdrog
Med Två Red Bull efter lunchen fick jag vingar och överlevde denna eftermiddag. Hat-torsdagen blev plötsligt inte lika trötsam, istället nära på rolig. Baletten, och improvisationen som räckte ända till fyra, gled jag igenom med bravur.
En sockerkick som alltså kommer bli ett måste hädanefter.

Så se efter mig snälla. Innan jag ramlar ner i knarkträsket.

Jag menar...det osar ju verkligen illa. När jag kom hem darrade jag i hela kroppen. Endera var det tröttheten eller behovet av ännu en mirakeldryck. Jag höjer handen för den första.  En vän som behöver vingar.......hahaha!

I övrigt är de verkliga nyheterna att jag blivit skitso på riktigt. Ena stunden vill jag inte alls dansa mer, så less och så trött, medan jag andra studen är beredd att dö för det.

Hade verkligen grävt ned mig om det där med streeten, men nu har jag sansat mig lite och är beredd på nya tag inför klass-streeten imorgon. Halleluja för Red Bull, igen. Hoppas revanschlusten håller sig kvar bara.
Behöver den verkligen nu.Aja. Sen hoppas jag på att dom ringer från Stadium imorgon. Det är tid för tycker jag, de skulle höra av sig i veckan.Kategori:

Depp

Allmänt deppad just nu. Har just kommit hem från dansen, enveckas-gruppen. Var inte alls peppad. Slö som en släkorv.

Just nu känns det jävligt surt att inte få dansa i den andra gruppen. Den här lektionen gick så mycket segare....så långdraget.

Visst, det är bra att gå igenom i lugn och ro, men jag tappar koncentrationen så satans mycket då.

Lektionen höll inte ett tempo som gjorde att det blev roligt. Saknar också stämningen från andra gruppen. De  var så peppande...

Anyway...det blir kanske bättre. Nu gick vi bara igenom uppvärmningsdansen så allting har ju just börjat.


Får hoppas på det bästa.
Kategori:

Kräftor!

Det känns som att kräftor förföljer mina tankar. Jag drömmer om dem, och de dyker hela tiden upp som inbjudningar i vardagen.

Inbjudning 1: Kräftskiva hos Anna och Tobbe i Norrköping, Kanske.
Inbjudning 2: Kräftskiva och fest med klassen och musikarna på Lunnevad på fredag, Kanske.
Inbjudning 3: Kräftskiva med Nils och Rebecca, Kanske. Nils nämnde det förra fredagen ;) ( Grillning istället?)Anyway.....Grejen är den att jag älskar kräftor, men som det ser ut nu hänger allting i luften så jag kanske inte alls får några kräftor. Det går ju bara inte!!!Give me some kräftor.
Kategori:

Helgen som varit

Fredagen blev lugn med mys på ett café i stan med rebecca, nils, tobbe och Karro. Varm chocklad och daimtårta! :D

Under lördagen fick jag jobba för första gången på riktigt...även om jag tror att jag försört deras kassasystem just nu. Så, får se om det blir någon fortsättning. Kvällen bjöd på mys med karro och tobbe framför tv:n. sex and the city och amrican beauty. Och hur bra är inte den sistnämnda!? Typ världens bästa film. Det hade man glömt.

Söndagen minn jag knappt. Gjorde väl någonting ovärt. Så det var najs.Har värk i hela kroppen just nu. Blir inte bättre med löpning och street på kvällen imorgon...=/
Kategori:

Streetsugarn - Freeze - Jordin Sparks

Nepp. Kom inte in på den "avancerade" kvällskursen. Det känns jävligt bittert för så jävla avancerad är den inte. Det går bara lite fort fram, och det passar mig. Utmärkt. Lärarn tog med 2 av oss 4. Det kändes verkligen konstigt eftersom jag inte är sämre än dom två som kom med, för fem öre.

Istället får jag gå kvällskursen som bara är en gång i veckan. Med samma lärare. Så det är bara att ge gärnet och visa att hon valde fel!. :D

Samtidigt har jag medlidande för henne..... Hon ville nog innerst inne ha med alla fyra, men det fanns helt enkelt inte plats. Så hon valde de två som har mest erfarenhet av street. Helt fel enlig mig. För dom är inte bättre. Satan.
Kan inte hjälpa att jag är bitter på nått sätt....jag får väl kanske hoppas på att någon i den gruppen slutar, så jag får hoppa in.

Anyway har jag provjobbat på stadium igen. Får veta nästa vecka om det blir fortsättning. Det låter så, så jag hoppas på det. Får kanske hoppa in och jobba imorgon redan, för en som Kanske är sjuk. Hon kommer ringa mig imorgon bitti i så fall...

So long fuckers. Och håll tummarna för att någon i den avancerade streetgruppen hoppar av så jag får plats. Jag är egoist, jag vet. Men jag orkar inte vara annat just nu.
Hi hopes...
Freeze med Jordin Sparks är by the way världens bästa låt just nu.
Kategori:

Mystiska Tanter

Det är tanter överallt i Linköping har jag märkt. Vars fan är alla gubbar? Dödde dom allihopa?
Det är alltid minst fem tanter på bussen, varje gång jag åker.

Det kan inte bara vara en slump. Jag misstänker att tanterna planerar något. Frågan är bara vad.


Jag behöver inte förklara mer. Ni förstår säkert. Dags att spela Ture Sventon och ta reda på vad tanterna gömmer under den gamla fasaden!


Bara en liten reflektion en onsdagkväll.....
Kategori:

Streetkungen

Tobbe vill att jag ska skriva om hur mycket jag älskar honom. Så nu gör jag det: JAG ÄLSKAR HONOM HUR MYCKET SOM HELST!

Så, det var det. Låt oss gå vidare :)

Ikväll har jag varit på en street-kvällskurs. Det var utmanande men ändå roligt, bra nivå alltså. Men som sagt rymms inte alla. På fredag ska lärarn prata med oss fyra som provdansade ikväll, och meddela vilka som får fortsätta.


MAMA! MAMA! MAMA!

Blev sugen på att se Ice Age. Ni vet, den söta ekorren....Vet inte varför jag kom på det? Ah, shit vilket sug!!
Kategori:

Top Notch,Grov Förkylning och Stadium

I lördags hade vi bjudning här hemma. Tobbes hockeykompisar fick jag träffa för första gången, samtidigt som en del från min klass dök upp. Det hela vart mycket festligt och stämningen var god.

Men vad får jag veta väl när vi tagit oss ut på krogen? Jo, att flera av hockeygrabbarna hade dragit till en nyöppnad strippklubb!

På riktigt. En av killarna var förlovad. Stackars hans tjej också!  Vart är denna värld påväg? Blir så ledsen i hjärtat för att så många inte förstår att det verkligen inte är bra att stödja en sådan verksamhet.

Anway....hur bittert det än var hade jag hur kul som helst. Jag och Karro shakade loss rejält på dansgolvet och kärleken till Tobbe sprudlade;)

Men jag mådde fan dagen efter. Plus att jag nu är sjukare än ever. Kunde knappt sova i natt.

Sen kan jag också passa på att berätta att jag provjobbat på Stadium hela dagen idag. Det var niiice. Ska dit igen på fredag för att lära mig kassan. Betyder det att jag fått jobb? Ingen aning. Vet bara att jag inte ska ta någonting för divet......men lite förhoppningar måste jag få ha iaf!

Här kommer lite festbilder:

Kategori:

Cykeljävel och Streetdance

Köpte en cykel och ett lås för 800 spänn. Var tvungen, för om jag skulle fortsätta åka buss skulle jag så småning om inte ha ett öre kvar på kontot.

Men rutinerad fick jag ändå känna mig, uppdagade jag. Cykeln var begagnad och gick sönder samma dag som jag skulle börja använda den. VAFAN! Cykeljävel.

Har fan försökt få tag i en cykel under hela min vistelse här, men alla gamla skitcylkar är ju så satans dyra. Men jag köpte en till slut iaf. Och vad hände? Jo, den dog.

Men men. Tack och lov för tobbe, för han har lagat den lite, så den borde gå att cykla med nu. Förhoppningsvis.

I övrigt har denna vecka varit full av danslektioner. Nu har vi kommit igång med streeten och jag känner mig överlycklig.
Jag blir så cool när jag dansar street, innerst inne iaf haha. Hm?

Hur som haver ska jag ta två extralektioner i street på kvällstid, om jag håller nivån dvs. Det var många som anmälde sig så det blir säkert några som ryker. Jag vägrar ryka.


Jag är så satans peppad på livet, och igår ringde Eva och gav upplysningar hemifrån. Jag är grymt sugen på att åka hem till lagets avslutningsfest. Men frågan är bara om jag har råd.

Min cykel har iaf sadel och styre, ska kanske vara glad för det....
Kategori:

Måndag

Helt sjukt trött idag. Vaknade upp men kroppen ville inte röra sig. Jag och Karro hade en helmysig dag här hemma igår, med pizza och film. Sen fick hon sova här på soffan, passade bra i och med att vi båda skulle med tåget ut till Lunnvad tillsammans på morgonen efter. Sången idag var rolig. Man känner verkligen att rösten inte är som den en gång KANSKE var. Märk väl: kanske.

Ingen paus mellan Jazzen och Baletten, bara pank på röbetan om man så säger. Mina piruetter blev väl inte mer vettiga idag men känner ändå att jag på nått sätt börjar få lite mer koll på min teknik generellt. Fast det är fortfarande lång väg att vandra.


Har läst lite på norran.se, och om hur det går för sunnanå osv. Blir så avis på Matilda som fått spela från start, Grattis förrseten!!, det verkar bara så himla kul :) Kan inte undgå att fundera över om jag hade fått spela om jag inte hade flyttat.

Men vad ger sådana tankar? Dom suger ju. Kommer verkligen ingen vart om jag ska tänka så. Nu är det dans och smidighet som gäller.....

Men jag saknar ändå en bollsports tjusning, hårdheten, känslan av att vilja vinna. Det går aldrig att komma ifrån att det inte är samma sak med dansen. Där handlar allt om perfektion och kroppskontroll, vilket är väldigt frustrerande många gånger.

Somnade på bussen hem nyss. Så jag tror det är tajm för en verkligt lugn kväll, ensam. Innan jag däckar framför tv:n ska jag väl försöka styra upp lite mat, nån bulgursallad med avocadosås tror jag:)Lev gott, som jag. Åt två pizzor och ett skrov i helgen. Mums* Men dom kilona jag lyckats gå ner har kommitt tillbaka igen.


Kategori:

Idag

Festen igår vart lyckad. Gick ut på Platå och dansade av oss all energi tills sveten bara rann. Mysigt va? Det var det :)

Tobbe är på sin första hockeymatch idag. Hoppas det går bra för honom:) Han drack vatten hela kvällen igår haha.

Så nu ska karro komma hit och chilla med mig hela dagen. Det blir också nice.


NIIICE.
Kategori:

Innebandyspelarn?

Jag ska börja spela innebandy!! ......tror jag. Ska fara och provträna med Annas lag i Norrköping nästa vecka kanske. Om tränarn tillåter. hahahaha och jag som aldrig spelat innebandy! ....men jag tror på mig själv :)

Fast det gör inte Tobbe, han säger att jag har för dålig klubbteknik.
Men jag säger: whatever!!


Det blir najs.
Kategori:

Klassfest ikväll, och parkväll igår :)

Ikväll blir det den efterlängtade klassfesten. Känns som att jag inte festat och gått ut ordentligt på riktigt länge. Så det blir naaajs. Så nu sitter jag och tobbe framför tv:n och fördriver tiden tills det är dags att göra sig i ordning. Har hunnit en sväng på systemet också, eftersom anna och hennes tobbe var här igår och gjorde slut på lagret;) det blev väl lite drickande igår också, det måste jag erkänna. Vi beställde pizza och satt och pratade, sen gick vi in till stan och avnjöt några cider på Platå innan det var dags för dem att passa tåget hem till Norrköping.

En riktigt trevlig kväll med min bästis från högstadiet och hennes lika goa pojkvän. Nästa träff blir i Norrköping, och förhoppningsvis kanske en kräftskiva! :)

Det var så sjukt skönt att sova ut nu på morgonen btw. Man har varit så sjukt trött!
Ses ute i Linköpings festvimmel då antar jag!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yeeeah.
 

Kategori:

Jazz och balett

Ett ljus gick upp för mig idag på baletten. Både jag och Karro hade tränat helt fel på piruetterna. Så nå förstår vi hur vi ska göra. Det krävs bara träning....Så det är ju bra! Jazzen gick okej, bra första halvan, dåligt andra halvan. Fick beröm en gång, positivt! Ska inte bara slå bort det, som man vanligen brukar. Men även här var det piruetterna som spökade. Har ingen kontroll alls. MÅSTE FIXAS!


I övrigt är dest klassfest med respektive på lördag. Det blir nice! Synd bara att Tobbe inte kan supa, han har match på lördag. Han hade nog velat det. Dock kommer Anna och hennes Tobias på besök imorgon så han kanske får dricka nån öl då! haha


Jag är inte vältalig alls nu för tiden har jag märkt. Aja, jag orkar inte. Det får vara. Det viktigaste är väl att man skriver.
Kanske.Må bra och fundera inte så mycket!!!! Kram
Kategori:

Skulle du vilja se ut som en åsna?

Efter att ha varit duktig på skolan med näringslära, jazz och pilates är vi förtjänta av en filmkväll. Jag Karro, som kom igår för övrigt, Kristine och Anmar ska mysa. Jag har tänt ljus och Tobbe har städat. Synd att han har hockeyträning bara, för nu missar han filmen.

Annars har allting rullat på. Jag kämpar frenetiskt med att bli vigare, och framför allt hänga med i baletten, för jag ser verkligen ut som en åsna. Skulle du vilja se ut som en åsna? Nej, tänkte väl det. Jag och Karro stannade därför kvar efter sista lektionen idag och tränade lite extra. Men helt seriöst, jag kan verkligen inte göra en sådan piruett. Det verkar stört omöjligt. Men jag kommer inte ge upp.

Vi kommer ha två olika balettlärare, dessa har tydligen dansat tillsammans i Holland. Värt vetande. Anyway...
...känner mig lite rädd för den ena av dem. Jag hoppas att hon inte favoriserar de som är bra, för jag behöver verkligen hjälp med min teknik.

Snart kommer nog de andra med filmen, jag släppte av dem vid shell så de får välja vad vi ska se. Tobbe behövde bilen.

Kan också nämna att min kära mor varit här i helgen igen. I lördags for vi en sväng till Motala för att hälsa på min moster, efterlängtat!

Det var det. Hoppas allt är bra med alla. Kram!
Kategori: