Äntligen hemma!

Hemma nu, efter en lång bussresa. Det blev så tillslut, efter många om och men.
Mitt på dagen satt ja alltså med en flygbiljett som skulle gå dagen efter, en tågbiljett för 800 kr till söndagnatt, och en bussbiljett som skulle gåg vid 6.

Tre misstag låter det som. Men egentligen bara två. Flybiljetten har jag berättat om, men när mamma skulle vara snäll och fixa en hemresa åt mig, blev det lite fel....
Hon tänkte först fixa tåg, men väl när hon hade fyllt i alla uppgitern hängde sig datorn, och när hon startade om denf ör att börja om, fanns det inga tågbiljetter kvar. Så hon köpte en bussbiöjett som sista utväg.
Några timmar senare upptäckte hon att det dragits 800 spänn från hennes konto. Hela dagen hade hon tjafsat med biljetter så det fick bli min uppgift att gå tioll sj:s kundservice på t-centralen och försöka avboka denna biljett.
Vilket inte gick såklart. Bokningen hade genomförts och hon hade visst bara klickat i ombokningsbar biljett, inte avboknigsbar. Så hon fick ett tillgodokvitto. ´Kanske lika bra. För nu har hon en anledning att ta sig ned till stockholm med tåg och sen vidare till munchen;)


Iaf. Nu ska jag och Tobbe ut och springa i 8 minusgrader. Smaka på det stockholmare!
Det enda som kan hindra oss är att jag är utlåst från mamma och inte kan komma åt mina löparskor. Eller att vägarna är för hala för att vågas springa på.
Kategori:
1 hanna:

skriven

jag kommer hem torsdag natt :D snart kan vi leka hemma i skell..

men jag har faktiskt trotsat minusgrader och kutat runt i stockholm. känner mig rätt trotsig. Men idag låg snön kompakt och hal på våra gator så det går knappt att gå utan att ramla.