Söndag igen

Det är som skönt att skriva inlägg på söndagar. Då är man trött, oftast lite bakis och sitter gärna en stund vid datorn. Annars undviker jag det gärna, datorn har blivit som ett slags stressmoment för mig.

Angående mina funderingar över ett inköp av dator, så har allt löst sig. Jag ska få ta med mig Jannes Mac Powerbook, inte den nyaste men det funkar ju ändra bra! Känns bra att slippa lägga ut en massa pengar på en dator.
Jag har ju sjukt många utgifter nu ändå som det är.Sen har jag fyndat kan jag säga! En resväska på rusta för 99. Utmärkt. Behöver denna lagom stora, min andra är ju alldeles för gigantisk.Igår blev det inlinesturnering för fulla muggar ute i Glommersträsk. Fan va kul det var. Jag stekte på planen. Int. Men även om jag var sämst är jag ändå rätt imponerad av mig själv. Tre tappra tjejer ställde upp mot endast erfarna killar. Nice.


Nu blir det kanske fotbollsgolf ute i Bureå. En ny aktivitet i Skellefteå som man bara måste testa känner jag:)
Kategori:

Söndag

Åh, ska bara ligga framför tv:n tills middagstid. Då ska jag hem, käka och sen träffa lisa. Asskönt:) kul att träffa lisa lite nu, var ett tag sen.

Är inte ett dugg bakis. Blev lagom med vin igår, och lagom med ost. haha
Kategori:

Lördag

Vaknar úpp 07,40 en lördagsmorgon för att näsan är för tät och halsen för hostig. Hade tänkt att sova ut men hamnade vi datorn istället. Letar efter en ny dator att ta med till tyskland, några tips?


Egentligen vill jag ha en underbar, färgglad dator.som spelar min personlighet. Men vad ger det? Det är kanske innehållet i datorn som är det viktiga. Men bara kanske. Tobbe och bror Jesper hjälper mig lite grand för att hitta rätt.


Igår blev det bowling. Shit, det var riktigt länge sen. Trevligt sällskap och en riktigt lyckad andrarunda för mig. Fick 130 på andra iaf:) inte helt illa pinkat.

Idag blir det till att se lite fotboll, Falkträsket cup, och lite vin och kex hos stina till kvällen. Mysfaktor hög.

Kategori:

Utkast: I know. ...

I know. Min blogg är död nu på sommaren. Det ska börja leva garanterat, till hösten, när jag flyttar till Munchen/Tyskland. Att jag alltså kom in på Iwanson är helt sjukt. Jag fattar nog inte riktigt själv vad jag håller på med. Jag, flytta? Hm. Jag kan ingen tyska och det är sjukt många praktiska saker som måste förberedas. Dock är det ett litet ljus att Frida Lundström funderar på att flytta med:D Hon söker alla slags nanny och barnvaktsjobb man kan tänka sig just nu.

Nu är jag sjuk och snörvlig, är hemma dag två. Tvådagars på stadsfesten börjar ta ut sin rätt. Eller kylan, rättare sagt. Idag ska jag kanske passa på och följa med mamma ut till stugan och ligga och snörvla där istället. Mina kusiner kommer. Och lagad serverad mat....mmm!
Kategori: