OMG

Ni skulle se hur uppsvälld mina mage är nu! hahahah
jag hade tänkt att vara nyttig och hålla mig i form ni innan sommaren men Tobbe mådde så dåligt. så mitt samvete gjorde att jag föll och gick med på att beställa hem två pizzor. Oh noo....Jag är verkligen inte konsekvent.

Sista natten nu i den lilla lägenheten. Det känns inte alls lika sorgligt att flytta ut härfrån som från Manhemsgatan i Skellefteå.... kanske för att vi var mer inställda på det nu.Det ser för jävligt ut här. Ps.
Kategori:

Varsågoda att bli avundsjuka

Kategori:

Packat och inte klart, Gudrun till Eu-parlamentet!

Har spenderat onsdagkvällen med att börja packa ner alla grejer i lådor, och torka ur skafferiet från all soja jag spillde ut för flertalet månader sedan. Hyffsat jobbigt?!

Ja, på fredag är vi ute alltså. Blir till att spendera resten av tiden hos Rebecca och Linda i deras extrarum. Hoppas jag och Tobbe blir välkomnade med öppna armar ;)

I övrigt har vi varit ute på skolan idag för forum, och ställt frågor till varje parti om varför dom vill att vi ska rösta in just dem till Eu-parlamentet. Många kunde verkligen inte tala för sig tycker jag. Miljöpartiet lyckades dock bäst.....inte för att jag ska rösta på dom men.

GO, Gudrun Schyman! Haha fan va ball om hon skulle sitta där och knäppa alla gubbar på näsan och snacka feminsim. Hell yeeah!

Kategori:

Hund

Förresten, glömde att säga att pappa typ har skaffat hund :D på vägen hem från riksgränsen svängde vi vid Öjebyn innan Piteå och kikade på en hund som vi fått nys om på blocket. Hur söt som helst. Nu har vi henne hemma här på prov, för att se om det funkar. Hon heter egentligen Mimmi, men det kände hur mesigt som helst så vi funderar på att döpa om henne till Mika. Mycket bättre.


Min underbara vän Mimmi, ta inte illa upp. Ditt namn passar dig, och du är inte mesig. Puss.
Kategori:

Riksgränsen och Skell

Hemma i Skell efter ett tags resande. Sitter vid Jespers dator hemma i Lund och tar igen mig efter en helgs skidåkning i Riksgränsen. Jag har inte kunnat haft det bättre, och ja, jag är till och med lite brun. Vädret låg på plus tio alla dagar och vinden var lika med noll. Fjället var visserligen lite blöt och stundtals tungåkt, men det förlät man när man gled ut i mjuksnön och offpist.

Tror inte pappa kunde få någon bättre 50-års present. Förstå så snopen han blev när han blev upphämtad av mig och Staffan i Myckles byagård på torsdagsmorgonen. Inte hade jag tagit tåget mot Linköping från Stockholm som jag sa kvällen innan, nej istället satte jag mig på nattåget mot Skell.

Finns inte så mycket mer att säga om det för tillfället. Bilderna will tell the rest.

Vill inte tillbaka till Linköping nu. Påminner mig om misslyckanden. Vill poängetara att jag lyckats med ännu ett sådant. Jag kom inte vidare till någon satans andra omgång på danshögskolan. Jag skulle  vilja halshugga hela världen, hur hemskt det än låter. Känner mig hyffsat dålig, hyffsat orättvist. Fast jag visste ju innan jag började att det kunde bli såhär, så det är bara att bita i det sura äpplet. Måste sluta känna att världen är orättvis för att gå vidare. Jobbar nu för att börja accepetera att jag behöver ännnu ett år som förberedande, om jag nu kommer in på nåt sånt dvs. Om inte, kan jag lika gärna hoppa i floden. Dramatik, woooooh.*Kan jag inte bara få revoltera och komma in i Tyskland?? Pleease?

Troligt....

Kategori:

Min stora feta resväska

Nu packar jag livet ur mig. Audition imorgon, tåget går 05.00....nånting...inatt. Pigg man kommer vara då?
Får reda på svar redan imorgon kväll om man gått vidare. Hemskt. Vill inte veta. Sådana situationer är sjukt jobbiga. Blö!Kommer inte skriva på ett tag nu.....hehehehehehe
kan skriva varför sen.
Kategori:

Pigg!!! (inte gris)

Efter att ha varit grymt osocial och bara vilat i helgen, har jag återfått min energi. Jag orkar till och med dansa" WOHOW!!

Stackars tobbe och mina vänner. I fredags slocknade jag dirr efter Mr and Mrs Smith, och i lördags försökte jag mig på att festa men orkade inte. For istället hem för att se Buttefly effect med Tobbe men somnade efter en kvart, dvs 10.45.

Haha är jag inte king och otroligt osocial? I love it. Om det är det som krävs för att bli pigg, så skiter jag verkligen i hela världen.Nu kanske jag har energi till danshögskolanaudition på onsdag?
Kategori:

Hur söt är inte hon/han?

Asså Arlas reklam som går på tv:n just nu.....jag döööööör! Gud så söta ungar!

KOSSORNA, vill gå UT I HAGEEN! säger den lilla flickan i mammans famn. Eller är det en pojke? Dom ljusa lockarna kan lätt få en att tro att det är en tjej. Men tobbe är helt övertygad om motsatsen. Jag är velig. Hjälp mig! Buhu Buhu!

Kategori:

Fredag

Tobbe vill se hockey ikväll. Inte jag, snälla visst får jag slippa?`Please! Jag vill ha kladdkaka. Nu.
Kategori:

Back to...?

Lite update. Från att i tre dagar varit orolig med framtidsångest och med en oehörd trötthet, har jag äntligen hittat förnyad livsenergi igen. Mamma, Janne och Midas har hälsat på sen i måndags och har därmed förgyllt min vardag. De fick alltså se vår slutproduktion som vi satte upp en sista gång. Moster Fia och Nicke följde också, härligt! :)

Efter två helger med auditionansökningar kan man väl konstatera att jag är lite slutkörd. Storyn är lång men jag drar den korta versionen. Första helgen var det Performing Art school som stod på schemat. VI hade förberett monologer och två st sånger, och allt var underfär som jag förväntat mig. Stort, kul, nervöst som fan, och med mycket folk svävandes överallt.
Dansen var över förväntan, asgrym och rolig. Man kände sig oerhört bra. Inte en vanlig känsla på auditions. (nivån på dansen var alltså tämligen låg. haha)

Jag och Karro spenderade en soft helg hos hennes brorsa. Vi besökte botaniska trädgården och njöt av dess sköna natur, såg till och med sälar som simmade omkring. Lyckan kunde ha varit total om inte det satans "antagningssms:et" förstörde allt. Efter audition två åkte jag ut. Karro gick vidare.

För min del var det bara att ladda om och åka hem, för att vila i två dagar och dra tillbaka igen. Ovärt? Ja, det kan man tycka. Jag hade gärna stannat mellandagarna men vi behövde öva inför kommande slutproduktion så det var bara att härda ut.

Helgen efter väntade Balettakademien och en lyxid helg på hotell med Karro. Fatta, vi fick bo på Grand Hotell tack vare hennes föräldrar. Jag är dem förevigt tacksam. Vädret kunde inte heller har varit sämre. Mätaren stod på över 22 grader hela helgen.

Det blev samma visa igen. Åkte ut efter andra provet. Men, jag är nöjd med min prestation. Jag har känt en stor tomhet sen jag kommit hem....med känslorna av: "var kommer jag hamna? kommer jag kunna uppnå mina mål?" Nu har jag dock ännu en backupplan, vilket känns bra. Är sugen på ett folkuniversitetsår i Härnösand tror jag. Modernt, modernt, modernt!!!!


Ikväll har vi sett en helt underbar modern föreställning av dantreorna. Satan vad jag är imponerad. Grymma dansare, grym koreografi. Det är ju nästan så att jag känner mig lite dålig....men sporrad!!
Kategori: