Jag?

Jag= Vågen verkar vara ett jobbigt tecken. Stämmer det in på mig tycker folk?
Jag tror dock att jag har fått stenbocksstyrka från mamma. För jag säger visst mina åsikter och backar inte för diskussion. Och tuvärr lite skitsofasoner från min tvilling till pappa; upp och ned-ner och upp...


Stjärntecken våg Stjärntecken vågen23 september – 23 oktober

Vågen är ett stjärntecken som älskar människor och kontakter och vill vara alla till lags. De vill ha många vänner, gärna av vitt skild natur. De är duktiga på att lösa konflikter mellan människor men avskyr att hamna i dem själva. Istället drar de sig gärna undan och flyr från gräl och tvister. De har inga problem med att lägga ner sin åsikt för att slippa göra en annan människa upprörd. 

En våg kan ibland upplevas lite som åsiktslösa, lite som om de hejar på det lag som vinner. Deras främsta mål är att bli omtyckta och accepterade av omgivningen. De har lätt för att anpassa sig men en del vågar kan också utveckla en manipulativ sida. 

Vågen har lätt för att passa in och är mycket flexibel. De älskar umgänge och kan knappt leva utan vänner och en partner. De tycker mycket om omväxling och blir uttråkade om vardagen förblir likadan under alltför lång tid. 

De är ganska veliga personligheter som har svårt för att bestämma sig. Inte sällan låter de andra ta stora beslut åt dem eftersom de inte riktigt litar till sig själva och sin egen förmåga.
Kategori:
1 Georgnatasha:

skriven

Keep up these useful pieces.