.

om du bara förstod, hur mycket jag tycker om dig,
och hur jag är beredd att skapa ett liv när jag känner så....


om du bara tänkte en gnutta som jag...
Kategori:

Så NICE

Tack Tanja för att du drog mig ut.
Uteservering och gott svenskt sällskap, på en torsdag! Dra på trissor!
Kategori:

Look at this shit

a brand new window!
Ett fräsht nytt fönster med persienner får mig alltså att vilja bo kvar i denna lägga nästa år. Har egentligen inte råd att bo kvar, men vafan nu vart det ju svåååårt? Höh.
Kategori:

Vars i helvette ska jag få ut frustrationen?

När jag inte är tillåten att springa, hetsäta eller bajsa ur mig på personer i fråga vilket jag i vanliga fall gör...

För att jag sitter oprioriterad i Tyskland och undrar om det ännu än gång är dags att börja leva på endast min egen uppskattning. För någon annans är ju tämligen förvrängd ändå och jag är less att leka skolfröken.


En liten lösning på mina problem:

1. Kanske skjuta mig själv?
2. Skjuta mig?
3. Dö, åtminstone?!
eller:
4: Börja dejta äldre män med KANSKE lite högre mognadsgrad?


Kategori:

.

Da en kniv i hjartat,
blandas med blodet av besvikelse,
frustration och why why why,
kommer insikten till slut.
aven om man inte vill....
Kategori:

AAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Fittjävla rygg.
Men solen skiner även idag! :D wiiieeeeeeeehoooooooooo nu blir man neger igen, neger igeen...tamtitam.
Kategori:

Fegskit

Laddade hem 127 Hours, men vågade inte se den. Kände att jag skulle må för dåligt.
Men det är ju inte ens en skräckis?
Kategori:

Första kortet från kanonkvällen...

...och ett oväntat men ändå glädjande mail..
vad göra? tuta och köra? eller inte?
Kategori:

Så lätt man kunde bli lite gladare?

För det är 27-28 grader varmt idag och det blev sol och bad i Englisher efter skolan! Inte illa pinkat.
Har gjort min borlottisallad med chilivinaigrette och just slagit på en film; UNKNOWN.
King, king king.
Kategori:

Here we go again

Vaknade upp och var helt säker på att det var fredag. Skööönt?
Ny vecka, tydligen. Det är iaf sol ute, alltid nått! Kanske sol och bad efter skolan?
Kategori:

.

Midsommarfirandet blev ruggigt lyckat. Väntar bara på att Tanja ska publicera bilder på hennes blogg så jag kan sno dem sen, hehe.
Men även om det kom mycket folk, lekar gick som smort, har jag svårt att vara riktigt glad.

Det avslappnade jaget, jag kände sista veckan hemma nu senast, vill jag ha tillbaka. Men kan jag någonsin få det här?
Vill bara hem.
Kategori:

Oj, tacka vet jag gamla inlägg, som beskriver glömda känslor men som man fortfarande besitter, bara att de tar sig uttryck i en annan form och i ett annat liv..Men här, December 2008:

 

Ett sår i hjärtat

De få gånger jag läser på Norrans hemsida för lite uppdateringar om Sunnanås damlag, får jag tungt hjärta om drabbas av både ångest och längtan. Ett stygn av sorg, på något sätt. Min dröm var att få spela i allsvenskan, jag tyckte fotboll var så kul, men väl när jag nådde mitt mål kände jag mig varken bra eller önskad. Jag fanns inte. Jag var ingen.

På riktigt är jag fortfarande fly förbannad på Sunnanå som klubb, förbannad på den som lovade mig kontrakt. Ett kontrakt som aldrig kom. Möten som lovades men som ändrades, eller som inte blev av för att ingen dök upp.

Sen bara tystnad. En halv säsong hade gått och jag vågade inte göra mig hörd längre. Kvävd. Trodde att jag när som helst skulle få lämna.

Höstsäsongen kom och jag hade fortfarande inget kontrakt. Vågade prata med Bom, som berättade förutsättningarna. Antingen ett kontrakt med Sunnanå säsongen ut (märk väl bara säsongen ut) eller ett kontrakt med Morön för div. 1 spel.
Vid det laget var jag så less så att jag gick med på morön. Ville inte spela back i Sörböle nå mer.

Och vad tänkte de egentligen? Trodde de att jag skulle utvecklas till max genom att bli back? Och tanken är väl ändå att talanger ska få utvecklas så att de så snabbt som möljligt kan få börja konkurera? Men intet. Jag var bara överflöd. Fyllde ut en backplats på träningar för att det inte fanns plats uppåt. Eller det fanns plats. Men jag var ingen, så platsen var mig ej tillgänglig.


Det är så himla sjukt egentligen. Jag var med i laget och hade en plats, men ingen i offentligheten verkade veta om det. Adam Savonen frågade mig efter träningslägret i Turkiet: "Jaha, och vars spelar du i år då, går det bra i Sörböle?"
Och då var månaden mars tror jag om jag inte minns fel. Herregud. Han visste inte att jag var ett nyförvärv. Men som sagt, kände mig inte uppskattad för fem öre....

Jag blev aldrig omnämd i tidningen att jag blivit lovad ett kontrakt och att jag var en talang, aldrig omnämd på hemsidan att jag hade flyttats upp.

Inte heller till säsong två. Inte en notis om att jag fått mitt första kontrakt. Inte en notis om att jag faktiskt fortsatte i truppen. Jag fanns inte.

Och jag fick inte höra nåt heller. Av någon. Fastän den nya säsongen "typ" hade börjat visste jag ingenting. Om nåt. De höll praktiskt taget på att slänga ut mig från laget innan jag ens hade spelat en säsong i klubben med kontrakt.
Ofta man känner sig önskad då, ofta man känner sig som en talang som folk tror på? Klart man känner sig som en nobody som egentligen inte hör hemma i truppen.

Och väl när kontraktet kom, efter lång väntan, fick jag jag bara Ett år. Varenda jävel som fått kontrakt första gången har väl ändå fått ett erbjudet om ett två-årskontrakt åtminstone? Men inte jag. Kändes som att Han inte ville ha mig med. Men att Någon fixade det åt mig. Var det jag själv för att jag denna gång tog fajten och inte orkade bli trampad på en gång till? Eller vad det Bom? Eller?

Jag kan på något sätt inte släppa det där. Jag hade nått dit jag verkligen ville men jag mådde ändå inte bra av det. Och varje gång jag nu blir påmind om verkligheten uppe i Skellefteå känner jag mig som en looser som lämnade allt. Jag älskar ju fotboll. Men på nåt sätt var flytten ett sätt att fly för att slippa känna sig sämst och oprioriterad. Mitt självförtroende på träningar och matcher som jag alltid haft sen barnsben, fanns inte när jag spelade i A-laget. Jag kände mig liten.


Och nu sitter jag och funderar på att bli dansare. Men är det min dröm eller bara ett alternativ till fotbollen, för att jag för en gång skull ska få känna mig bra? Men om jag tar mig in i fotbollsvärlden igen, kommer samma få samma ångest igen då? Jag drömmer drömmar om att folk ber om förlåtelse och vill ha mig tillbaka.

Jag vill få revansch. För mig själv åtminstone. www.framtidsångest.nu beskriver allt ganska bra.

Kategori:

Sova sova sova

Har jag gjort mycket idag, BEHÖVS. Sen familyguy på tv:n och "a mighty heart" med Angelina...

Den var faktiskt riktigt bra. Filmtips, ändå.Ikväll blir det förhoppningsvis nått slags mys med Tanja. Nåt avancerat orkar inte detta psyke med.
Kategori:

? och Feber

Mått illa och huvudvärk-fram och tillbaka- i två dagar nu. Gick hem efter lunch och sov i 2 timmar. Tror det är den totala jävla utmattheten som spökar också.

Men fick mig iaf till Tanja och lagade mat med "midsommargruppen". He blir laxpaj, egengjort senapssill, nypärer, laxsnittar, ägghalvor, Smööööörgåstårta och en massa jordgubbar. Citronsnapps, att tillägga...
Men, jag blir hemma imorrn. Sova och bli frisk.
Fattar inte vad jag håller på med...
Kategori:

När man har glömt ett minneskort till kameran i ett annat land, får man sno bilder av andra!

Från helgen hos Tanja oh grillsfest hos Hans, och från midsommar ifjol som kanske ger en känsla av vad som väntar på lördag (!)...och ett litet kort på min tröja och bordet från mysigaste kvällen med Tanja på Indiska restaurangen i Måndags...värt kort neee -fast jo- ändå jävligt värt för sådana kort ger den sannaste känslan.
Kategori:

Hårdkörning och allt inför Midsommar

Kommer ju som sagt hållas Crazy midsommarfest här på lördag. Alla svenskar i Munchen samlas för att stoja, dricka, leka och dansa runt stången. Hela natten lång. Och jag och Tanja är visst lekledare i år, kan bli kul! :D

Har idag "råkat" köpa en midsommarklänning. En lång, ljusblå, skön sådan. Feeeels goood. Liksom vädret och sällskapet med Tanja på stan.Och i skolan kör vi röven av oss. Satan va ont jag har i kroppen! DÖD, redan andra dan.
Kategori:

Tillbaka i favvoläggan!

Fan va jag har saknat mitt stekarplejs! Kan man inte tro men så är det. Visst har jag haft en snajsig helg hos min finaste vän men inget går upp emot hemma.


Och idag har skolan dragit igång med dunderfart och träningsvärken är redan här. Har käkat på Indisk restaurang med tanja, lammkött, och sedan tagit en lång och skön kvällspromenad i värmen.


Ännu mera stek.
Kategori:

Bli avis!

Jag har sprungit på ny mark och irrat runt i två timmar dag. Både genom spöregn och solsken.


Jag har åkt Posche till Ikea idag. Köpt både sylt och skorpor (m.m!).


Jag har blivit bjuden på spagetti och freaking deliscious köttfärsås av Tanja nyss.


Och nu: BacheloretteFinal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OTAGGAD!?
Kategori:

Lördagkväll & Made for Gay and talking feminsm

Har verkligen haft en superkväll. Lagat tre-rättersmiddag med Tanja och hennes kille Timo, suttit på balkongen och diskuterat och informerat svensken Love att killar har en G-punkt i röven och att Gud skapade bögar med flit.
Kategori:

Chilla eller springa?

Har för första gången på åratal, känns det som, sovit ut till halv tolv.

Underbart.

Det är skitväder och jag undrar om jag borde ut och springa, Tanja har inte vaknat än. Helt rätt kom hon ju hem nån gång på morgonkvisten. Vad ska jag göra?
Kategori:

LÄger

På en madrass. Min nacke skriker och Tanja är ute i nattvimlet. Hon knackar väl på runt 07 kan jag tänka mig.

Jag tar väl och sover tills dess.

Jag är döööööööd.
Kategori:

Tanjas Place

Efter en häpnadsväckande smärtfri (undantag för obligatoriska nackspärran) resa har jag installerat mig i Tanjas lägenhet. Här finns lyxiga saker såsom; soffa, stortv, balkong och vettig frys. Jag stormtrivs självklart. Min egen lägga ska få sitt från och med måndag.

Dagen har bjudit på sol och vi har kört kaffe i solen. 40 spänn åt helvette och varm i rumpan vandrade vi tillbaka och nu ska vi göra oss i ordning för grillparty.


Men lyssna: LINN KÖR VATTEN!
Kategori:

Är man förvånad?

Det är ju inget nytt att man är skitzo, så mina kärlekstrouble och beslut vänder upp och ned precis som magen vände sig i lördags.

Helt rätt?
Give me a break, int fan vet ja? Jag fick ett chillpill, och en väckarklocka ringde nååågra gånger i huvet så nu kanske livet kan börja te sig lite mer easy.Kategori:

Oj.

1,7 promille.
Dom hade iaf sköna sängar och grym sjukhusmat.
Kategori:

FinFina Hem

26 grader varmt, solsken. Det är studentdag i stan och jag ska alldeles strax åka och fira min kusin.
Jag har klännining, skönt.
Och så är man fullständig singel igen. Vad jag nu har varit innan...men ändå.

Jag kom hit med stress och ångest, kunde inte sova första natten. Nu har allt fallit på plats och jag njuter. Jag löper i elljusspåret. Det luktar maskrosor och bark. Jag plockar blommor i vägkanten och bakar muffins och annat. LOV!Kategori:

Ready to go?

I my new stickade second-hand-fynd....

Yesbox. Och fick veta att Isabella också skulle åka med samma flyg så nu har jag sällskap! WIHO!
Kategori:

En härlig löpartur i värmen.

Gjorde jag nyss. Fy fan så skönt.
Kategori:

Tisdag

05.30 ringde klockan för mamma. Snabb ihoppackning, så var hon plötsligt påväg hem igen. Hur kan tiden gå så fort?
Jag har haft en UNDERBAR helg med henne; förseställningar, KÄNSLOR och resor. Både bra och dåligt väder, vad mer kan man önska? Vi avslutade med en lång och skön promenad i sommarvärmen igårkväll.
06.40 somnade jag om, drog några timmar till, för att sen upp igen för att dunderpacka. Och städa hela lägenheten, såklart, så att den kunde bli tillgänglig för min sommarhyresgäst kl. 12.00. (Det var djävlart eld i arslet.)
Men jag själv då?

Jo jag har fått nyckeln till Jennys rum, lägenheten bredvid. Här ska jag sova en natt tills jag själv sätter av mot flygplatsen imorgon. Passande att Jenny skulle dra till barca...så nu får jag HELA hennes VÄLSTÄDADE rum för mig själv.

Ett dygn till alltså. Jag bidrar inte direkt med ordning heller..
Kategori:

Två föreställningskvällar och ett (en?) Salzburg

'
11
4
'
Kategori:

Salzburg.

jahapp jag och och morsan drog visst en sväng till österrike idag!
Mozarts stad. Sound of music's inspelningsplats.
Vi tog tåget.
Vi kände värmen.
Vi åt, vi drack öl.
Shoppade svensk godis i svensk godisbutik.
Nu har jag ont i magen.
Och måste sova.
Mer sen. Ujj.
Kategori:

Showtime.

Just hemkommen från en helt sjukt, underbar och fantastisk dag.
Föreställning!

Bilder och mer detaljer imorrn.

Nu några timmars sömn innan upp och städa...
Kategori:

Just idag är jag stark.

Just idag mår jag bra.
Jag tror på mig själv.
Musklerna var med.
Många föräldrar som kollade- ENERGI!
Låt det hålla i sig nu till föreställningen imorrn!
Kategori:

Mami

När mamma anlände lät jag henne plaska ned i soffan och vila.
Själv ställde jag mig och stekte fläskfilé och gjorde blomkålspuré.
Det vart faktiskt hur gott som helst. Riktigt nöjd med resultatet! :D
Imorgon följer hon mig till skolan :)
Kategori:

Bad weather, Brunch hos mig and coffee that's not coffeee!!!!!!!!!

Viktigt:

Under denna brunch kom jag till vetskap om att kaffet jag druckit, i tron om att jag blivit immun mot koffeinets effekter, faktiskt varit KOFFEINFRITT.

Hela tiden. (!)
Vafan liksom?

Även om det står på förpackningen så kan man väl skylla på tyskan? Eller kan man det efter två år?

Kategori:

Onsdag

Ljusrepet gick sisådär men det var skönt med sovmorgon och tidig dag.
Bakning och chill hemma hos Amalie efter skolan, och har efter det hunnit städa café Lotti, springa, göra situps, diska, tvätta osv osv. Och imorgon, LEDIG! Brunch hos mig väntar 11.30 för dom som är sugna :)
Kategori:

Tips.

se: "the next three days"
Just do it.
Kategori: