Klasskväll

Djupa, vackra andetag för att ta sig igenom denna dagen med både ryggbesvären och tröttheten.
Sen kommer lönen: middag med klassen på cozy restaurant. Fest? (hoppas inte hoppas inte)
Kategori:

Våren är här

...definitivt. Iklädd endast tröjan på vägen hem från skolan idag. I solen. Lycklig. Iikväll efter min ryggträning, på promenad i kvällsmörket i theresienwiese, tänkte jag att jag kanske skulle meddela mina föräldrar att:"om jag råkar dö nu så var jag iaf lycklig"
Kategori:

Måndagslyx

Fetmiddag på Gregisk restaurang med utomordentligt sällskap. En vardagslyx jag uppskattar enormt, och nått jag verkligen kommer att sakna.Idag njöt lite extra för det är synd om mig....min rygg ÄR en FITTIG liten BAJSKORV som jag helst vill slänga på soptippen.
/Bittra med lyckliga jäveln.
Kategori:

Inspiration och Drömmar

Såhär såg man visst ut när man gick in i sin roll i fredags. Flera hälsade mig välkommen med: "heyy katy perry"
Jag ba: "hej".
Hoppas på att fler kort från kvällen dyker upp snart. Rebecca och Lilli var också sketavackra i sina kostymer. En otroligt rolig kväll på Art Babel.
I övrigt har helgen bestått av:
- Sol i mängder
- Brunch i fina vädret
- Glass och promenad vid isar
- Spontanbesök i en kyrka, lyssnandes till random kör
- Fotbollskommentering
- Hemmagjord äppelpaj och glass hos Erik
- Bio och popcorn "the hungergame" - ASBRA. Typ :)
- Gymträning
- Våffelfest för att fira våffeldagen hos lilli
- Mera träning
- Film
- Powernaps
INSPIRATION OCH DRÖMMAR.
Kategori:

Morgen

Älskar morgonkort. Dom är så......verklighetsbaserade.
Och ikväll...ja vad ska man säga om ikväll? Det kommer gå till historien! Jag hoppas man får en nice peruk...
Kategori:

Royal Caribbean CruiselineHere I come!!!! Splitter i hjärtat av lycka! I made it!
Kategori:

Hold on

Ny koreograf och nya steg. Hålla fokus idag bara. Varför så trött?
Kategori:

Och så kom väntan..

Hatar att vänta på besked. Finns det nått värre? Och träningsvärken skapar eld i mina muskler, samtidigt som stelhetens bittra sanning talar. Lite lite för mkt going on just nu. Magen är stressad och huvet är trött och slött.


Att vakna upp på morgonen efter total dödssömn, och känna sig lika borta som innan man ens öppnade ögonen.
Kategori:

Sommarredo på alla vis?

Gym-kortet køpt. Ær så sketans taggad att det inte går att førklara. Kænner mig hemma plætsligt. Inte ær det heller fel att træningsplejset ær belæget bara 100 meter bort.
Och...ikvæll smøller det. Spænnande med skypeintervju.
Kategori:

Oh du underbara helg!

Tapas take-away och insomning framför film hos Hans igår. Jag och tanja sov över, för trötta för att orka hem. Vaknade upp till solljus och sommar. Första solningen på Hasses balkong efter en finfin frukost. Vidare till Isar för första "strandhänget", och något annat mycket viktigt: tyskainlärning. Såhär efter tre år är man plötsligt peppad. WTF?
Sedan bar det spontant vidare ut till en sjö med Erik och Alex. Alex visade mig högstklassig bilkörning och hur autobahn känns. Att avnjuta MIN LEDIGA söndag till en solnedgång är verkligen L.Y.C.K.A!Älskar livet. Intressant blir det framförallt på tisdag.
Kategori:

Men

..det var ända en trevlig kväll igar. Jobbade dock till halv elva, direkt till Enchiladas för drinkar och sen vidare till Amanda och Carros fest. Där blev det spill pa golvet och en massa dans.
Nagon timme senare raglar man vidare för att möta upp det tidigare gänget och hoppar in i taxin för klassiska 089. Klarade mig fran att inte köpa nagra drinkar DÄR denna kväll (ekonomin), men vad hjälper det när man är ruggigt bright och köper tre pa enchiladas? Inte heller hjälpte det mitt huvud för sa full, sa fort, har jag nog inte varit pa länge. Känslig man var plötsligt? Alltid sa oberäknelig.

Nej nu vill jag ärligt inte festa mer. Det har varit asball i manga helger men igar var liksom den riktiga lusten och gnistan borta. Da ska man inte göra det. Därav säker min skapta angest idag.


Men, igen. Underbart väder ute. Sitter inne i dödskällaren och kommenterar men om en timme släpps jag fri och jag ser fram emot en god middag pa Tapasrestaurang lite senare.

/behövande stackars människa
Kategori:

Alltid dessa helger

Det är sommar i Munchen. Vet inte hur manga grader för jag är utan internet i hemmet, men jackan behövs inte och varsolen kan absolut bränna min vita hud.

Jag borde vara glad. Det är jag, genomslittligtvis. Har inte ens längtat hem. Men igar kom chocken och jag vaknade ocksa upp i min ledsamhet. Det maste vara det värsta, börja dagen med en klump i halsen, eller? Idag längtar jag tillbaka da allt var stabilt med kärleken.Att ha nan som kramar om en, sa att just dessa stunder försvinner.
Kategori:

Audition i Milano

Milano kom och gick. Tåget hela dagen i måndags och nervositeten på SKIT-hög-nivå. Checkade in på mysigt b-b, beläget mitt i vackra storstan och Linn kände att "hit vill jag flytta". Och när hon känner det är det en ruggigt bra känsla.
Tisdagmorgonen kom och min mage gick i strejt på grund av allt för mycket tuggummi-tuggande och nervositet. I med löshåret och iväg till audition. Hittade rätt och blev först på plats, men vad hjälper det när 100 andra pers dunkar in på platsen en timme senare.

Själva audition gick till som så, att vi fick lära oss en diagonal ur saturdaynight fever och sedan visa den för juryn endast 2 GÅNGER, sedan gallring och både jag och Sarah åkte ur. RÖV. Endast 6 brudar gick vidare till omgång 2 men jag kände väl inte heller att jag hade så stor chans med mitt blonda jag, när de troligtvis sökte folk med ett mörkare påbrå för rollerna som italienare/puertoricaner....eller vad det nu var för just den musikalen.....
Men sen fick jag komma till en annan intervju, så kanske kommer jag jobba på Royal Carribbean Cruiseline ändå från och med juli! Har min andra intervju via Skype tisdag. Klarade alltså första intervjun. Agenten var nöjd med mig.
Nu är det torsdag och kom just hem från en dansföreställning och framtidsfunderingarna är skyhöga. Hur fan kommer allt bli? OCh i skolan går det skit för jag är yr som fan, men vad gör det när det är SOMMAR UTE OCH MAN KAN SITTA PÅ ETT CAFE EFTER SKOLAN MED EN KAFFE I HANDEN; LUTA SIG MOT EN VÄGG OCH SOLA?Själklart blev det italiensk pizza i solen. Sedan caipirinha i väntan på nattåget hem. Men det hela slutade med att ett gäng fransmän betalade vår beställning och fortsatte bjuda på champanje och hela kalaset. What a trip, I must say..
Kategori:

Usch va bakis pa bästa soligaste dagen

Det är superväder  ute och jag sitter inne och kommenterar fotboll. Sjukt bakis. Inne pa första matchen av tva idag. Vill skjuta mig själv. men främst för alla jävla pengar jag spenderde igar. (?!?!?!!) Vad haller jag pa med? Har jag helt tappat greppet?Att jobba sahär och sen bara SKITA ut dem. Sa jävla korkat. Vill ut i solen. Har tva timmars paus sen innan nästa. Hinner jag möta upp Tanja och dom i solen? En stund? Snälla?
Kategori:

Att fixa håret i fyllan

med ett kort lite mer stabilt nån timme tidigare...
Kategori:

Kämpa

Bara att ta sig igenom den här dagen också!
Kategori:

Sådärja

Nu är lyan städad från topp till tå! Så jävla skönt, behövdes verkligen. När dammråttorna börjar hosta av sitt eget äckel är det riktigt, riktigt illa.


Men nu har jag extraont i ryggen. Bajs på det. Men fredag imorrn och jag längtar ihjäl mig!
Kategori:

Trött

två kvällsföreställningar är bara för mycket. Sleten. Sömn A&O.
Har lite att fixa inför Milanoresan på måndag.
-kameraladdare
- lösögonfransar
- glitter?
- hårnålar
- spray
- auditionkläder
- skicka in studieförsäkran så att jag få pengar nån gång
- CV! (omg soo not ready)


Blev lite skit hit och dit från skolan som vanligt för att vi ska iväg. Men orkar inte bry mig. Blir säkert nå skit nu när jag ska hem på "påsklovet" också, som vi egentligen inte har men som jag får eftesom jag inte är med i något stycke som tränas just då. Men så blir det väl nå kaiko och jag hamnar i fight ändå. Död åt det.
Kategori:

Ugglor i mossen!

Hemkommen från föreställning nr 2 och den var amazing. "Florenz-munich-danceproject". Bland andra fyra italienare på scen, som för övrigt dansat med oss på skolan idag. Först på baletten (shit pinigt när dom står bakom mig på stången) sen på moderna. Ny gästlärare. Eat me I love it! Men dagens höjdpunkt var någonting helt annat, fortfarande about dance men ändå så oväntat. Lilla jag? Hur ska jag? Kan jag? Borde jag? GÅR det ens överhuvudtaget?Men jag tror att lilla hjärtat vill.Kategori:

Mission

Ta mig igenom dagen på ett ungefärligt sätt och kanske fixa mobilladdaren efter skolan?
Jag menar, Milano nästa vecka...
Kategori:

Stolt...


...hästsvansägare säger godnatt. Inser med glädjeskutt i hjärtat, att man plötsligt kan skymta en hyffsad okej ponytaaaaaileeeey "bakki huvve". Länge sedan och GÖTT sa räven.
Har nyss kikat på skolans egna produktioner och stycken "styckenweisse" (stavas nått liknande) Najs kväll.
Kategori:

Just ja..fan.

...och så var han förlovad. Typiskt.
Kategori:

Måste

..på nå vänster skaffa en kamera. En ny eller iaf en laddare till min sate.
Detta duger inte.

Sen säger jag hallå till min mens. Var har du hållit hus?
Kategori:

Lyxlirarn

Lykväll hemma hos Tanja igar. Blev bjuden pa pumpasoppa och en massa snajsiga italienska gobitar.

Och vad händer när man ska hem? Jo väl när tunnelbanan SKA ga, star det att jag maste vänta 37 min. (till, hade redan väntat ett tag inne hos Taanji)

Sa vad gör jag? Jomen varför inte bara njuta av en Taxi? I nyktert tillstand, har det ens hänt?
Kategori:

Nice kväll,

igår. Förfest med mig själv och musiken sen över till Elli. Vi två dundrade sedan vidare och mötte upp Tanja och gänget sedan till klassiska 089-bar. Dansade arslet av mig. Träffade också tidernas kanske snyggaste kille. Inte varje dag :)
Något som suger, det är att min kameraladdare ligger och ruttnar hemma i Skell. Så..
Kategori:

Last day

...with Camilla. Avslutas med en liten uppvisning av stycket för resten av skolan.
Äntligen kunde jag sova inatt. Shit vilken skillnad det gör. Kanske man orkar med partykvällen?!? :D
Kategori:

Bajsdag

skjut mig. Så himla trött. Vill bara ha helg nu...
Kategori: