fredagsspänning

micke har planerat nå fuffens för ikväll...tror jag. jag undrar vad det blir samidigt som jag slänger i mig kebab och wokgrönsaker. satan så mätt. kanske lite mera sömn på det?! mina dagar nu för tiden går ut på att, som sagt, sova....och träna. hellyckad träning är det inte men jag tänker att om man inte har lust till att röra på mig är det bragd nog att göra det iaf.

kanske konstigt resonemang men höstmörkret slukar mig och jag tror att allt idrottande under åren har tröttat ut både kropp och själ.

känner mig dom hundra gammår! har inte känt mig alert genom en hel dag på hur länge som helst. tragiskt. men ändå skönt. för ja..sova är underbart:)

Kategori:

ps. skriva på ny mobil är svårt och det går sakta och känner mig som en invandrare i svenska språkets land ds.

jo.
Kategori:

tillbaka som många andra gånger

Min födelsedag igår och jag var kingen och gjorde egen prinsesstårta, även några andra bakverk som jag blev tämligen stolt över men bäst med bakardtunden var ändå att jag SOMNADE in på köksgolvet i en si sådär 2 timmar. Nu blir alla säkerligen sjukt avis.

så jag går vidare u berättelsen om mitt liv och erkänner mitt boende till pappas övervåning i lund, men väldigt ofta också i en liten etta i stan där min relativt nyfunna pojkvän bor.

Att upptäcka sig själv i ett förhållande igen gör jag med en blanding av rädsla och förtjusning. of course måste VELIGHETEN få ha en del av mitt liv men ändå just nu känner jag mig rätt staaaaabil.


Inte varje dag så man får tacka och bocka och äta upp hela kakan när den bjuds helt enkelt.
Kategori: