Underbara Ensamma Lördag

Efter en lång arbetsdag (som vanligt) sätter man sig i stugan och intar lugnet. Boysen är borta på spelning och jag valde att ikväll, inte alls, gå ut på GALEJ. Nej, inget "Loftet" för mig. Inget spanande på Micke när dom spelar, ingen öl, ingen cider, inget mingel...lika bra.
För varför? Har absolut inget sug. Heller.

Sitter istället och klickar mig fram bland dansvideos på youtube. Hamnade till sist på tv3play, nötte några avsnitt av "Lyckan i LA". Kanske det mest absurda programmet någonsin, men ändå.

Jag vill fan OCKSÅ bo där. Efter ett samtal med min kommande reskamrat Mimmi, känns det som att det kanske kan hända. KANSKE. Dream on bitch..

Workish.

5 dagar i sträck nu. Go go. Solen lyser utanför på fjället och nog hade man gärna varit i backen. Men att få pengar är faasiken inte fel, har jag märkt. Nödvändigt ont.
I Idre är det lågsäsong, så man får också passa på att njuta på jobbet medan det är så "chill".

Borde verkligen ha en stegräknare.

I stugan bredvid finns 2 fina systrar, som bara av deras existens får mig att andas lättare i en kall fjällvärld.

 
Kategori:

YOU + ME = snart?!

 

 
Vill tillbaka. Även om jag kanske inte trodde det. Mama is always right...
 
Kategori:

Los Angeles i April

Is all I can say. My one and only focus. Bring it!
----
Just nu en vardag i en fjällvärd nånstans "långt" ner i Sverige, jobbandes så hårt att rumphåren (?) gnuggas bort. Det blir absolut ett kassaflöde men ja, det blir inte mer än okey.
Men welll, som den orutinerade hårdjobbare man är, är detta inkasserande en revolution för mig. Liksom chocken att jag slutat röra på mig, i princip, helt. Förutom allt spring i restaurangen. (undra hur många steg jag tar varje dag?) Jag vet iaf att jag redan nött ner mina nya träningsskor. Suljävel.
----
Jag lever med min kärlek i en trästuga. Vi har varsin garderob på vardera sida om sängen. I rummet bredvid ligger en talanfull 30-årig trummis. We call him EMMP, its a lot of löööv there. Ja kärlek finns i denna stuga och jag älskar verkligen min vardag. Men självklart finns det aldrig några självklarheter i mitt liv och jag undrar varje dag om det någonsin var menat att jag skulle ha ett friskt förhållande. För det är långt ifrån friskt. Sjukt i allra högsta grad. Fast underbart och underhållande och diskussionerna är faktiskt väldigt få och hyffsat mogna. Ibland.

Sådär lagom mogna som omogna diskussioner kan bli.....Kategori: