Los Angeles i April

Is all I can say. My one and only focus. Bring it!
----
Just nu en vardag i en fjällvärd nånstans "långt" ner i Sverige, jobbandes så hårt att rumphåren (?) gnuggas bort. Det blir absolut ett kassaflöde men ja, det blir inte mer än okey.
Men welll, som den orutinerade hårdjobbare man är, är detta inkasserande en revolution för mig. Liksom chocken att jag slutat röra på mig, i princip, helt. Förutom allt spring i restaurangen. (undra hur många steg jag tar varje dag?) Jag vet iaf att jag redan nött ner mina nya träningsskor. Suljävel.
----
Jag lever med min kärlek i en trästuga. Vi har varsin garderob på vardera sida om sängen. I rummet bredvid ligger en talanfull 30-årig trummis. We call him EMMP, its a lot of löööv there. Ja kärlek finns i denna stuga och jag älskar verkligen min vardag. Men självklart finns det aldrig några självklarheter i mitt liv och jag undrar varje dag om det någonsin var menat att jag skulle ha ett friskt förhållande. För det är långt ifrån friskt. Sjukt i allra högsta grad. Fast underbart och underhållande och diskussionerna är faktiskt väldigt få och hyffsat mogna. Ibland.

Sådär lagom mogna som omogna diskussioner kan bli.....Kategori: