Att sova med näsan täppt av intorkat snor. När nässprayen ligger och väntar på skrivbordet på jobbet. Då...

 
Kategori:

Nytt liv

Jag har en "ny" vän. Sofia Hedlund. Om man får kalla en någon för ny. Kanske vi egentligen bara kan klassificeras som bekanta? Var är gränserna- bekant/vän/nära vän?
Tar man sig ett snack på damtoaletten på en fest för att definiera det hela? Sjuka skiljelinjer. Lättare var det när man var liten och delade best-friends halsband.
 
Hurän nu rumphåren ligger.......detta är inget jag funderar på egentligen men denna Sofia påminde mig om min blogg. Har en tendens att dra igång den en gång vartannat år. Tror att man kommer bli elitbloggarn men failar alltid. Har aldrig orkat vara speciellt engagerad, även om jag uppenbarligen försökt. Läser igenom mina inlägg och glädjer mig åt glömda minnen men skrattar åt mina ursäkter för att jag inte orkat lägga upp bilder från igår. Men vad gör det? Om det är sant för att man skriver för ens egen skull är det väl orden man vill komma åt, beskrivandet av känslan som gör att man minns lite senare när hjärnan har sållat och förträngt. 
 
Ibland vill jag inte minnas. Men vad vore man utan igår? "Designing Tomorrow"..
....ledord för min befintliga arbetsplats och för mig själv, antar jag, när jag också är en viktig del av detta guldkantade maskineri. Ledord för mitt eget maskineri kanske mest av allt.
 
Jag har en plan. 
Kategori: